На која брзина режите цда?

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Abe nema vrska ako ti e dobar rezacot leta i na 52x i nema da pravi problem.

Ne znam zasto no ne e TAKA. Daj rekordni muzika pa ke vidis so ke se desi. Nikoj ne ve brka, taa minuta-dve poveke sto ke pocekate moze mnogu da znaci ne cedeto nekogas i za samiot snimac.

Јас најцесто на 16 или 24, на поголема брзина некогаш ми прават проблеми цд а та. А двд на 4 ка секогаш :)

Обични цда на 16x ДВД цда на 8x :) (не ми се чека инаку 4x е таман)

PS:
Која брзина?
Светлосна. хахахахахахахахахахаххахааххааха :pos: :pos2: :pos: :pos2: :pos:

Ајде кога сме тука... Како да режам на 1х брзина? Знам дека ова ке ви звучи лудо, но сепак оправдано е бидејки радиoто во кола само такви чита. Имам едно снимено по грешка на 2х (на времето ехеее) безпрекорно го чита. Сите останати минимум му е 8х па си имам мака со почнување. Му треба некои 10-15 минути да почне.

а
Ајде кога сме тука... Како да режам на 1х брзина? Знам дека ова ке ви звучи лудо, но сепак оправдано е бидејки радоито во кола само такви чита. Имам едно снимено по грешка на 2х (на времето ехеее) безпрекорно го чита. Сите останати минимум му е 8х па си имам мака со почнување. Му треба некои 10-15 минути да почне.
Да не ослабел ласерот?

во последно време на 8 ,наку на 2 кога имам време...

16ка за цедеа, 8ца за двд со важни податоци, 12ка за све остало. Сеуште не сум нашол ДВД кое ке се пржи на 16 или 18 без да ми напраи експлозија......

16ка за цедеа, 8ца за двд со важни податоци, 12ка за све остало. Сеуште не сум нашол ДВД кое ке се пржи на 16 или 18 без да ми напраи експлозија......
Вербатим 16х. Си тераат одлично

цедеа на 16 обично, може и помалку или повеќе зависи од тоа колку брзо ми требат... сум режал и со 4 и со максимум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom