На кој политичар најмногу му верувате

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување

НА КОЈ ПОЛИТИЧАР НАЈМНОГУ МУ ВЕРУВАТЕ

• Вкупно гласачи
    56
A be kakov Verusevski mislam deka ABC se zezase. Toj ne moze sin mu da go vospita pa politicar ke bil.

prashanjevo koj laze najmalce a hehehehe :) epa ajde najmalce laze na ma ne veruvam na politichari im veruvam samo na tato i mama

Од горенаведените , на Груевски дефинитивно најмногу му верувам:cuc:
Човек кој во досегашната политичка кариера нема никаква дамка и покрај тоа што некои(народњаците) се обидоа да му ја направат...но,само услуга му направија...
Во времето кога беше министер,спроведе многу реформи , за кои никој нема замерки за начинот на кој беа спроведени...
Така да доколку стане премиер(а се надевам дека ќе стане) мислам дека ќе
ја опраи државава и конечно ќе му стави крај на овој петнаесетгодишен кошмар наречен транзиција...

Dzver напиша:
a dali nekogas e obelodeneta negovata partiska kniska dali nekogas bil kandidat za pratenik , gradonacalnik ili pak bil minister.covekot mozebi se ponasa i deluva kao politicar i negovata rabota e tesno povrzana so politicarite no sepak ne e politicar... toa mora da se razgranici.

Znaesh i sam deka mnogu od takanarecenite politicari vo Makedonija imaat po dve partiski knishki koj ne se obelodeneti.Verushevski sigurno ima 3-4 i ne gi exponira no sepak e "zakon" za politicarive a so svoite postapki ima pogolemi "madinja" od bilo koj politicar,znaci site politicari mozat voda da mu nosat koga e politika vo prashanje.

На Арбен Џафери најмногу му верувам затоа што тој единствен досега најмалку ги излажал своите избирачи!

SLaCk напиша:

C C C C C
I za nego li ima nekoj???
TMRO auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Abe svestete se ednas!!!

Coekot e dobar i e eden od osnovacite na UMS na VMRo-DPMNE, ama ne mi e jasno zoste se glupira??/ TMRo...gluposti

head напиша:
Од горенаведените , на Груевски дефинитивно најмногу му верувам:cuc:
Човек кој во досегашната политичка кариера нема никаква дамка и покрај тоа што некои(народњаците) се обидоа да му ја направат...но,само услуга му направија...
Во времето кога беше министер,спроведе многу реформи , за кои никој нема замерки за начинот на кој беа спроведени...
Така да доколку стане премиер(а се надевам дека ќе стане) мислам дека ќе
ја опраи државава и конечно ќе му стави крај на овој петнаесетгодишен кошмар наречен транзиција...

:)))))) OVA SE VIKA ... BARAM POKACUVANJEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(P.S. NIE SI ZNAEME ZA STO PRAIME MUABET)

kaj nas se unisteni site vrednosti za poimot politicar i politika zatoa sto dodeka prostata masa se palese najpametnite preku politika kradea i gradea no po smenata na rezimot vo 91 i prostata masa malce progleda i oni se ukljucija vo kradenjeto pa taka makedonija preku poltikata ja kradat i prostaci i intelektualci... zatoa narodot veke nema doverba vo nikogo!

Македонија има само една надеж!
Надежта се вика НИКОЛА ГРУЕВСКИ!

Мислам дека потполно менување на владата од корен нема да е на лошо. И мислам ама баш секоја политичка партија. Јас би напраил подобар политичар од будаливе...

Sindikat напиша:
На Али Ахмети. Се шо рече се оствари. Него му вервам.

А би му изразил доверба на Никола Груевски, мада не вервам дека нешто посебно ќе се смени.
браво

После Тито Броз,на Бранко...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom