На кој политичар најмногу му верувате

• Креатор на темата Креатор на темата GUSAR-VMRO
  • Време на започнување Време на започнување

НА КОЈ ПОЛИТИЧАР НАЈМНОГУ МУ ВЕРУВАТЕ

• Вкупно гласачи
    56
Gusar pa si namestil anketata

Nema teorija poveke narod da veruva na gruevski otkolku na svojte roditeli.
Definitivno anketata e namestena i baram od gusar da mi prilozi dokumenti za anketata da ja vidam nejnata validnos.
Pocnal sam da se ponasam mnogu vmroovski
hehheheheheheheheeh

:)))) Добар си!!!!
Отворена е можноста да се гледа кој за кого гласал токму од вакви причини...Еве Рамбо, на пример, гласал за Б.Ц. и тоа секој може да го види!

Nema da glasam na anketava, zatoa sto vo princip ne glasam po anketi ovde.

Tuku, vo momentov, kolku i da ne go sakam, ke kazam deka Bucko e vo nekoja prednost pred drugite (ne za mene licno, jas si imam drug favorit). Sepak, za vreme dodeka toj e premier na RM, Makedonija bese priznata od SAD, za vreme dodeka toj e premier stanavme zemja kandidat za pregovori za vlez vo EU, za vreme dodeka toj e premier ima dobar broj na stranski investicii ... I bez razlika kolku toa nekoj pred nego go rabotel i izrabotil, sepak toj e potpisnik na site ovie raboti. Isto kako vo fudbalot, ne se pametat izrabotuvacite na akcijata, tuku GOLGETERITE.

Iako ne e po moj kejf, iako ne go sakam licno, pak ke kazam. Vo ovoj moment ima golem adut za prednost nad site drugi partii, i dovolno vreme od 8-9 meseci da go zacvrsti toj adut za siguren vlez vo izbornata trka.

Toa bese moeto mislenje ...

Inaku, okolu veruvanjeto vo politicarite, hm, ...

сигал кои бе пусти инвестиции се имаат донесено кај нас заради бучко? или заради било кој друг? или што направи бучко или сдсм или било кој друг за да не признаат американците?

Ocigledno deka ne mi ja razbravte poentata, a taa e, eve ke napravam Copy-Paste od pogore:

" Iako ne e po moj kejf, iako ne go sakam licno, pak ke kazam. Vo ovoj moment ima golem adut za prednost nad site drugi partii, i dovolno vreme od 8-9 meseci da go zacvrsti toj adut za siguren vlez vo izbornata trka. "

A, vie moze slobodno da go napisete vaseto mislenje ...

Jas licno ke glasam za Tito Petkovski poshto toj mi se gleda kako naj star volk mozhe ke dozaebe sve ili pa......

:)

Vo ovie vreminja, ni na sebesi covek da ne moze da si veruva, politicarite samo go bunat narodot....A nie, trpime..... sto ke praime, dodeka ne dojde nekoj so m*****a na vlast, da gi sobere ovie kradcite, lazgovcite (bez razlika koi) i da gi ispotepa, SITE, e togas mozda, ovaa Makedonija nasa ke ima sansa da odi negde, a vaka kako sto sme trgnale.....NIGDE !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom