На кои фудбалски натпревари сте присуствувале во живо?

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување
На многу! На натпревари од III лига, од II лига, од I лига, на репрезентативни натпревари кои сме ги играле дома, на натпревари кои нашите клубови ги играле у европските купој.

Ова е како прашање за почетници :)

Како да го скратам одговоров...

• 15 години следење на натпреварите на Караорман, и да врне и да вее и бура да коси...
  • Незнам колку натпревари на Вардар додека бев во Скопје 4-5 години.
  • Прв меѓународен натпревар: Македонија - Шпанија (млади), во Битола, 20-ти век.
  • Скоро сите натпревари на Македонската репрезентација во последниве 10 години.
  • Меѓународни клупски натпревари: Вардар - ЦСКА, Вардар - Спарта, Работнички - Дебрецин, Победа - Парма...
  • Натпревари од југозападен регион (кој не видел не знаел што пропуштил, кој преживеал има што да раскажува...)

Тоа би било тоа, мислам дека не пропуштив нешто...

Сум бил на мнооогу натпревари, нормално не можам да ги издвојам сите, ќе набројам само неколку кои нема да ги заборавам. Иначе често од стадион сум се враќал со главоболка поради слабите резултати на наши екипи или репрезентација.

Вардар - ЦКСА Москва 1-1
Вардар - Славија Прага 2-3
Работнички - Сконто Рига 6-0
Работнички - Локомотив Москва 1-1
Работнички - Болтон 1-1
Македонија - Англија 0-1
Македонија - Хрватска 2-0
Maкедонија - Холандија 2-2

На многу утакмици на Македонија, натпревари на Вардар...

На Македонија,најмногу на Работнички.:smir:

• 15 години следење на натпреварите на Караорман, и да врне и да вее и бура да коси...
  • Прв меѓународен натпревар: Македонија - Шпанија (млади), во Битола, 20-ти век.
  • Меѓународни клупски натпревари: Вардар - ЦСКА, Вардар - Спарта, Работнички - Дебрецин, Победа - Парма...
  • Натпревари од југозападен регион (кој не видел не знаел што пропуштил, кој преживеал има што да раскажува...)

Taka e!!!:pos2::pos2:
I jas nesto slicno:
Mnogu mecevi na JSP (sega slavija) vo treta liga (plus mladi kategorii) od 90 i nekoja do sega, Vardar od 2002/03 pa navaka, reprezentacija poslednive 7 godini site mecevi. I evropskite na Vardar od 2002 navaka, plus rabotnicki-debrecin, rabotnicki-lil i mislam gjorce-cernomore!!!

Редовен посетител сум и ретко да некоја утакмица сум пропустил скоро на сите сум бил и така ке продолжам се гледаме на Македонија-Шпанија поздрав

Македонија - Холандија за квалификациите за Светското....

оф топик
Не само што имам гледано имам и солиден број на изиграни натпревари во тој регион. Лееее ко ќе ми текне низ што се имам поминато:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
на темава
Вардар- ЦСКА Москва
Вардар- Спарта Прага
Македонија- Албанија
Македонија- Финска
Цементарница- Хафнарфјордур
Вардар- Работнички
Вардар- Македонија Ѓ.П.

на многу сум бил, али нај-важните са:

Левски-Челси 1:3 и Левски-Барселона 0:2

Присуствував на вториот натпревар од финалето на купот на Италија помеѓу Интер и Рома и беше :vozbud::vozbud::vozbud:!!!

Интер победи на натпреварот со 1-0 (првиот натпревар во Рим заврши 1-3 за Интер)

Еве го голчето на Михајлович

btw сместен бев во истиот хотел каде шо беа и играчите (hotel Melia) и имав чест да се запознаам со Кили Гонзалес,Круз,Матераци,Станкович и Михајлович...инаку колку за инфо, дента пред натпреварот Михајлович стегна 2-3 чаши шампањско :)

други натпревари:
Македонија - Андора (3-0)
Македонија - Хрватска (2-0)
и сега ќе присуствувам на Македонија - Шпанија :)
Еден куп натпревари од II Мак. лига и така.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom