Џабе му се најголеми ко битолчанкиве се вечито незадоволни. Некој тука лажи
Епа видиш сум осетил на своја кожа дека е потешко да ја одржам мојава нуклеарна печурка калибар 18.4 +/. некој мм и солиден обем токму бидејќи бара повеќе крв, а тоа го замара и срцето и дробот, дишењето али ипак вреди...вреди не само оргазмот туку задоволното лице и вагина на партнерката.
И токму тука она е битна (бар кај мене е така) и ако ја бива да ме попали ќе добие секс од кој цела ќе се тресе и нема наредениот пат јас да идам туку предвреме "случајно" се нашла у моја улица и мене јасно ми е што и треба...ама еден ден кога ќе ме удри оваа пумпава...уствари дотогаш достојните и способни женки ќе ги задоволувам, посебно оние што умеат да ме запалат до степен деа се уплашам пенисот да не ми експлодира.
Од друга страна овие со 16 цм на пример им треба многу помалку испумпана крв за да ја достигнат полната ерекција па дури и залихата од слезенката не им се празни најверојатно штом ми велат дека "не ги боде" од замор (покрај маката на мускулите и сите "сајд ефекти" за најслаткото задоволство на светот кое НИЕДНА ДРОГА или било која вештачка материја неможе да го достигне.)ама пак изгледа кај нив друга е маката т.е што си мислат дека тие 16цм не им се доволни а уствари токму од 15.5-16.5 се смета за оптимално од аспект да не губиш многу крв во пенисот а и женката да нема премногу болка, јас еве и полека пенетрирам и претходно предигра ама пак ми велат убаво им е али имало некоја т.н тапа болка а кога ќе ја оставиш врзтебе цел го козумира си мислиш ќе го изеде...ахх инстинкти јебига.
Е сега бог да чува и ни на душман 12цм во при полна ерекција, да сум јас не мислам многу sweet cyanide
А втората опција е на дилберите да прават мускули за да компензираат за малиот пенис и тоа се околу 40%, додека останатите 30% се педери кои го бараат нивниот принц педро на каиш
А остатокот со почит се вистински бхилдери кои не користат суплементи и дел од нив се во МВР или МО или пак по агенцииве за обезбедување, имкајте предвид дека дури 30% од нив паѓаа на тестови со пукање со огнено оружје а чове4к којнезнае со пушка...тешко да знае како и со пенисот посебно ако треба "пригушување" со латекс.
Затоа во тој поглед пазам каде го ставам освен во последно време кога треба да им помогнам на желни студентки...за знаење секако.
Али мислам дека Битолчанки не се разочарани од Битолчани, ами од Грци и Стари наркомани...мислам погледнете
--- надополнето: 20 август 2013 во 02:03 ---
9. Штип 14,1 цм
Ами нешто многу штуро ова истражување,нема податок на колкав репрезентативен примерок е правено,како е правено,дали ова значи дека Македонците од 15,7 цм не докачуваат повејче,многу неодговорени прашања????
Како нема податок па тоа е просечно т.е просечна големина значи се земаат и оние абнормални 24-25, и они другите абнормални што ги напишав со 10-12цм при полна ерекција, па потоа 14.15.16...... и се дели па добиваш просек.
Инаку според анализите на дурекс бидејќи они нели знаат деека муштеријата е секогаш во право и на балканот извршиле испитување на по 1000 примероци од екс ју и наводно они сакале за посебна држава посебна стандардна големина да нудат па така во истражувањето србите беа први со просек 16.2 или слично а ние бевме трети.
У сењкој случај преферирам спортекс, ајде уште 5-8 години и кај нас ќе стигнат Јапонските кондоми кои навистина не го рушат природниот филинг.
Инаку имам забележано многу пријатели ми8 се жалат дека откако ќе го навлечат кондомот ја губат ерекцијата и кога им велам 99% сексот е до психа ми одговараат ти си нездрав али кога ќе им кажам еден совет т.е да ја наведат партнерката за време на блоуџоб да им го масира пределот под тестисите па и малку со јазик да го фане вообичаено успева, они не признаваат ама штом частат коњак и синтагма знам јас зошто е.