На Битолчани му се најголеми..

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување
ЏАБЕ ПИТОН ако си игра само со десанка

а и оние што викаат не е се до големината туку до техниката донегде се во право.... може да научат да свират пијано

односно што би кажал Let 3 "Не клецкаат убавите туку упорните"

Реално , толку и растат до кај 16 цм. Се потам некој ко ќе ми рече мојот е 22 цм. Да било така , црнците ќе си ги врзувале околу колено.

Не е интересна темава, го нема Лет 3 да реплицира,
е дури тогаш ќе стане жешко.

А мерењето од кај јајцата е или од горе ? :-D

ја нема заприметено темава изгледа Let 3 , можи на фризерка ја средува Мамбата па ќе се јави покасно..........

Тука е летчо бе си прати и следи се, е сега додуше не сум роден Битолчанец али сум растен во Битола па ваљда се важи пошто и курето ми растеше тука во Битола и го фаќаше тој општински закон. Не сум никогаш бил оптоварен со големина нит сум се споредувал, нит знам просеци знам да уживам и пружам уживање со него. Сантими се важни за типови кои среде дупење ќе застанат и прашаат “а? кажи како те дупам?? признај никој те нема вака дупено! ако те боли можам и да намалам...“

Тука е летчо бе си прати и следи се, е сега додуше не сум роден Битолчанец али сум растен во Битола па ваљда се важи пошто и курето ми растеше тука во Битола и го фаќаше тој општински закон. Не сум никогаш бил оптоварен со големина нит сум се споредувал, нит знам просеци знам да уживам и пружам уживање со него. Сантими се важни за типови кои среде дупење ќе застанат и прашаат “а? кажи како те дупам?? признај никој те нема вака дупено! ако те боли можам и да намалам...“
Let 3 do vozduhot od pelister e zato rastat alatite:D

Let 3 do vozduhot od pelister e zato rastat alatite:D

а оти не му растат н абитолските чупи дундите? истиот воздух е па немам приметено да се нешто посебно големи

Дали има некој од Р“жаничино - з.п. Петровец (ова да го потврди)
Еден колега од работа кажуваше како дупел некоја од таму и на врвот, на најинтересното, најуживателното кога и дошло на тоа момата од таму, па му рекла на овој нашиов е..(кои со подоле кажаното се знае каков алат имал)
Е сега да ми е на Панко курот. (е тој Панко од Ржаничино имал над просек)

и песна си има - сите си сакаат со Битолчанец :P

Јас сепак мислам дека на битолчани не им е од воздухот.
Овие настани се поклопуваат што не би рекол дека е случајност
1. ТАТ во 97
2. Газда Велија кога америчките донации наместо во телевизија ги уложува во Амерички батаци
Па ако ги поврземе овие два настани, ќе му дојде вака
Бидејќи битолчани од ТАТ изгубија најмногу пари, нормално е дека ќе почнат да си го стегаат ременот и ќе скусуваат од се, па и од јадењето. Несомнено Америчките батаци, беа багатела плус ако ги продава Велија (кога тука ќе одземеш пари на државата) ќе му дојде како треба да бидеш будала да не купиш пакет амерички батаци.
Овие примероци се сигурно мерени на луѓе од 20-35 години, што во судниот период биле во ран или касен пубертет (момент од животот кога растат сите екстремитети), па ова му дошло како благ стимул за растење на пенисот.
За тие што ја сфатија веста од onion.mk како сериозна им посакувам среќно јадење на кромидот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom