Музика за време на секс

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
moze a i nemora.
muzika moze na pauzata pomedju dve partii dodeka pusis cigara(za onie sto pusat... cigari se razbira) i zemas dusa,a uz sex sigurno nema mnogu da obrnuvas vnimanie koj i sto pee.

mn bi sakal da imam seks a vo pozadina Forsaken da mi ja pustat od disturbed. mn mi e sexy taa pesna

ako e nekoja posebna romantika sekako nekoja smirena muzika a ako e nesto pozestoko togas samo trans :)

Не ми пречи. Може и во тишина, може и со музика. Само да не е некоја турбофолк, аааах, можам и тогаш, ама не е ќеиф.

zavisi do vkusot:) da e neshto opusteno relaxiracki a i nemora da se upotrebuva muzika

StormAngel напиша:
И јас ја имам истата.
Со Сенди Далфер, Кени Џ и Дејвид Санборн и така натаму? :)
Ако е таа, петка е за секс музика.
pa da i jas mislsam deka toa e extra,do dusa pa si zavisi od stilot i od karakterot na li4nosta.dali saka div sex ili nesto ponezno vo ovaj slu4aj ovoj stil

Зависи од расположението. Без музика, со некој тек хаус или бразилски чил.

Шо ке ти е музика ?? така поубаво Ч)

А ако веке треба музика само хаус некоја песна и решена е . . .

MeToNo1[MkD] напиша:

Да не имат некоја грешка кај тебе?
Пробај со некоја балада па прати одговор

MeToNo1[MkD] напиша:

KAKOV haus?!!? NINO VELICHKOVSKI - SVIRETE MI TAMBURI i ... polna explozija :) PROVERENO!
[mod]Дај бе стисни Caps Lock,не носиме наочари
Leandra [/mod]

Мммммм, секако. -) Онака, поубаво е.. Тивко музиче (почнувам со Marvin Gaye - Let's Get It On, па следно на плеј листата се копелации од sax&sex), некоја свекичка за топ ефекат, шлагче(уф), итн работи. Јас малце забегав, ама битно го дадов одговорот -)

еден добар чилл оут би бил добар за онака релаксиран секс :vozbud:
па ке смениш на малце сентиш романтични бавни мелодии и ке завршиш со една добра инструметална трака нешто идеално

Па за време на самиот чин нешто не ми значи посебно музиката, пошо у тие моменти не обраќам многу внимание дали има музика у позадина или не, така да ми е сеедно. Но, сакам некоја релаксирачка музика као латино, или Buena Vista Social Club, за да се загрее атмосферата пред самиот секс, и тоа ми доаѓа нешо као дел од предиграта.:pipi:

музиката ми е пропратен и неизоставен дел од животот-нормално и од сексот. сепак,зависи како сум расположена во моментот... за романтика -ШАДЕ МИ Е ИЗМИСЛЕНА!!!
за нешто посекси може саундтракот од ОД САМРАК ДО ЗОРИ(ви текнува Селма Хаек кај шо игра со змијата?) и така....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom