Музика за пиење - DRINKTRACK

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
2 Антологии од Тома, алкохол во изобилство и може да почнеме....Дотако сам дно живота, Дал је могуче, Тамбураши, Киша је падала, Тужно лето, Одлази одлази, Изгубљене љубави и тако даље:pop:

За пиење све е добро. Мерак ми правив кафански песме, ама може и нешто друго. К'д е добро расположење и друштво све е добро!!!

Само на рок и по можност онака постари песни не е на одмет и ново ама пивце најбоље иде коа у позадина иде јиmi hendrix и компанија

Немам таква музика,пијам и без музика,а пијам и со било каква музика

Кога пијам винце си слушам онака чил некое музиче, за водка оди ме на транс или пак нешто по брутално, а ракија мава ме убиствено народно чалгаџиско музиче :)

Zavisi od drustvo i raspolozenie
VINO = dobro raspolozenie, drustvo, 2 gitari, heavy metal
KONJAK = razocaran, tazen, unisten... nekoj sto ke me razbere i muzika za veni secenje
PIVO = vo sekoja prigoda, so bilo koj

:helou:

Ѕвер напиша:
2 Антологии од Тома, алкохол во изобилство и може да почнеме....Дотако сам дно живота, Дал је могуче, Тамбураши, Киша је падала, Тужно лето, Одлази одлази, Изгубљене љубави и тако даље:pop:
Да али кога сите би размислувале како нас па да си се собереме натенане да му седнеме па да си поминеме некој незаборавни 7-8 саати мхмхмхмхмхмх мераци:vozbud:

ЅОНЕ напиша:
Да али кога сите би размислувале како нас па да си се собереме натенане да му седнеме па да си поминеме некој незаборавни 7-8 саати мхмхмхмхмхмх мераци:vozbud:

Oдреди Time and place.... Ајде Ѕоне!

Предлог - Носталгија? :)

Пијам каде сакам - кога сакам. Не ми е многу пресудно да има одреден стил на музика или одредена песнаво позадина. Иако малце ми е поглупо онака у тишина, Не ми е тоа - тоа. Сепак најубаво, некое гласно музиче, по можност транс или ептен ако не нешто српско- само не метал:jaj:

:cug:

Obicno pijam koga ne sum na rap zurka.. I nemozam da ja podnesam muzikata.. A koga sum pijana ne ja ni slusam :pos2:
A koga si pijam za dusa si slusam rap.. najinteresno mi e da ja slusam Istok Zapad - Zosto sakam da pijam kombinirana so dobro vino :vozbud:

ЅОНЕ напиша:

Па ај да се организираме? :icon_lol:

Pa nema nekoja posebna ama aj da recem Ti si mi u krvi od Zdravko Colic i Pijem na eks od Sinan Sakic.:pos2::pos2::pos2:

Да да постарите песни се стварно за пиење а од поновиве иди иди несанице (и ја кршиш флашата од глава) а за кафана бројте ме и мене идам обавезно на по некоја жолта тиквешка

Kakva mi pustis na takva pijam
ag.gif

Epa valjda na srpska muzika najveke se lizga pienjeto.

за пиене само српско:cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom