Не бе? Стварно е за музички поздрави? Значит морат на салфетка да ги пишам

. Епа чим е така да упатам срдечни поздрави до некој си таму такви сурати убај и неубај, смешни и несмешни, искривени и исправени, поќето се убај. Првин ко првин, за НГ двеипетнајста, да сте ми здрави и живи да се гледаме и пишиме уш многу столетија на форумов, второ немат второ зш се потроши ама ќе донесиме, трето ко трето зато шо вие сте љиљипутанци.
@kjara Незнам зш, зато шо песнава ме асоцират на штурци, а Самовилата ви е всушност мал штурец или штурец-кокиче

, сигурно е маљо љиљипутанче ама е среќено и насмеано, помалку детинесто, малце поќе будало, сопатник ми е во Анчовата авантура, која се дешават кј него на роденденов. Зато, за нејзе тешко одбрав шо, сакав да е нешто ретро, античко, единствено и легендарно, зато шо имат само една Самовилка на форумов.
Зато
@Anco Зато шо сме едно, ти теквит? Зато шо сеа му е мака да го гледат Скопјено како се давит во маглине и зато шо се ангажират за све, ама озбилно. И зато шо се тука така со годиниве со Јосипа, така да мој и нешто да најте заеднички јазик плус не е лоша? Шо мислење имаш а?
@Ska Maniac Брат знам дек се овие украинциве топ дечки, Мед Хедс Растурет. Али ево и ЦГ Брос од Русија и Сектор Газа се опасни бендој, слишни ги во слободно време. Така да за тебе иам спреамано нешто од Ленинград, поздрав другарче.
@Ficoman Само за ова песна ќе викниме да ни ја свирет, дента за нашана права новогодишна забава, ам де а Осојницана главен ќе го стајме тој да не водит. Даби вода го однела.
И другите ќе ги поздравев ова де на салфетка ги имав пишано, ама заборајв дек го исекнав носов јако, сеа се залепија то цувките немојш да ја отвориш, освен со шлајферица.