Музички поздрави и честитки

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.767
Поени од реакции
8.892
Темава е за да може да си праќате поздрави и честитки со по некоја од шабанските фолк хитови а и може да му посветите некому текстот од песната :icon_lol:

Како за почеток еве поздрав од мене до сите на форумов :pos:
Piski ona, Piskim ja
DJ Krmak- Pusi pusi mala

Последно уредено:
МарсСело :ROFLMAO: сс најодвратно стфорење на аватар. Па какфу тему да очекуемо нели
Еве поздраф до тебе
Lily Alen - Fuck You

Не бе? Стварно е за музички поздрави? Значит морат на салфетка да ги пишам :). Епа чим е така да упатам срдечни поздрави до некој си таму такви сурати убај и неубај, смешни и несмешни, искривени и исправени, поќето се убај. Првин ко првин, за НГ двеипетнајста, да сте ми здрави и живи да се гледаме и пишиме уш многу столетија на форумов, второ немат второ зш се потроши ама ќе донесиме, трето ко трето зато шо вие сте љиљипутанци.
@kjara Незнам зш, зато шо песнава ме асоцират на штурци, а Самовилата ви е всушност мал штурец или штурец-кокиче:ROFLMAO:, сигурно е маљо љиљипутанче ама е среќено и насмеано, помалку детинесто, малце поќе будало, сопатник ми е во Анчовата авантура, која се дешават кј него на роденденов. Зато, за нејзе тешко одбрав шо, сакав да е нешто ретро, античко, единствено и легендарно, зато шо имат само една Самовилка на форумов.
Зато

@Anco Зато шо сме едно, ти теквит? Зато шо сеа му е мака да го гледат Скопјено како се давит во маглине и зато шо се ангажират за све, ама озбилно. И зато шо се тука така со годиниве со Јосипа, така да мој и нешто да најте заеднички јазик плус не е лоша? Шо мислење имаш а?

@Ska Maniac Брат знам дек се овие украинциве топ дечки, Мед Хедс Растурет. Али ево и ЦГ Брос од Русија и Сектор Газа се опасни бендој, слишни ги во слободно време. Така да за тебе иам спреамано нешто од Ленинград, поздрав другарче.

@Ficoman Само за ова песна ќе викниме да ни ја свирет, дента за нашана права новогодишна забава, ам де а Осојницана главен ќе го стајме тој да не водит. Даби вода го однела.

И другите ќе ги поздравев ова де на салфетка ги имав пишано, ама заборајв дек го исекнав носов јако, сеа се залепија то цувките немојш да ја отвориш, освен со шлајферица.

За побратимот Охридски @M-1 нешто руско за да види дека не ги поддржувам само Украинците музички ;)

Ова е нешто слично или исто како ова. Знам дека најдобирите поздрави лежат таму:)

Иначе огромен поздрав до ,,најголемиот фан" на турбофолкот - @Dumbledore со песната...:pipi:

Поздрав до @CheshireCat со песнава, зошто е голема шмизла, неќе да готви, една година и еден месец во брак, а ние гладни седиме...:ROFLMAO:

Поздрав до @shutrak со песнава....., знам дека те копкаат вакви песни, зошто на перики потсеќаат:pos:

Поздрав до сите мачиња на форумов

Zapalit ću te, mala, kao cigaretu
Samo kad te jednom poljubim u petu
Za tebe ću dati i kuću i pare
Zbog tebe bih prežalio sve ljubavi stare

Поздрав до сите пијандури :pivo2:

Gotov je, gotov je, ubice ga zena
us'o je u treci karton Hajnekena

Alkos, alkos nema perspektivu
dobar covjek, donesi mu pivu
alkos, alkos nema perspektivu
dobar covjek pije svoju pivu

Поздрав до сите пропалици - комбинација од тежок алкос и наркос.

Ti propadas, ti propadas
jer se opijas
ti propadas, ti propadas
jer se drogiras

Поздрав до сите турбофолкери на форумов aко воопшто има такви на форумов

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom