Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
а тие шо ги слушнале викаат - Не :smir:
Другар мој има....ја полоша гитара неам свирено...кај нема акустика...а за у разглас да не збориме електроника -2
Само Yamaha акустична според мене....малку се поскапи од овие погоре ама мооооогу подобри..

а тие шо ги слушнале викаат - Не :smir:
Другар мој има....ја полоша гитара неам свирено...кај нема акустика...а за у разглас да не збориме електроника -2
Само Yamaha акустична според мене....малку се поскапи од овие погоре ама мооооогу подобри..

дее...до толку ли?
мене ми предложија да купам класична оскар шмит , и ондак , рекоа фина била...:jaj:

дее...до толку ли?
мене ми предложија да купам класична оскар шмит , и ондак , рекоа фина била...:jaj:

Класична и Акустично-озвучена има голема разлика :smir:....друг другар шо иам на муз.академија класична гитара..има OS ја зема околу 300 евра и е сосема солидна....

Има ли некои за формирање на рок група??? Инаку јас сум гитарист и сакам да формирам бенд со кој би свиреле авторска музика, со градење на свој сопствен стил... Сите заинтересирани нека пишат, јас сум од Скопје и секако барам сериозни членови (без тоа ништо не бива)...

Продавам Boss MT 2 дисторзиска педала во одлична состојба (:
Еве и клип како одприлика звучи

Гитарист бара група за тезги во Скопје

Како што пишува во насловот- Јас сум Гитарист свирам соло и ритам, од професионален калибар.
Барам група за свирки - тезга за во Скопје.Било каква музика. Преферирам рок и забавно,но имам искуство и со народно и другите жанрови. Заинтересираните нека ми пишат на приватна да се договориме

Гитарист свирам соло и ритам, од професионален калибар.
Барам група за свирки - тезга за во Скопје.Било каква музика. Преферирам рок и забавно,но имам искуство и со народно и другите жанрови. Заинтересираните нека ми пишат на приватна да се договориме

Ja спојувам темава со оваа што ја стави Coolzrock.

Sto mislite koi se najdobri firmi za akusticno elektricni gitari? Dobra li e onaa oscar shmidt?

Sto mislite koi se najdobri firmi za akusticno elektricni gitari? Dobra li e onaa oscar shmidt?

Ја иам Yamaha APX500:smir: и е класа гитара за тие пари..(20 000 ден).....тие OS се некоја фирма под Washburn и тоа ти е исто ко да купуеш Fender Sqiuer....мислам дека се околу 10 000-12 000 ден али со Yamaha еве најевтината шо им е озвучена-акустична(14 000ден) од F-сериите не се споредуе колку е полоша.....зборот ми е ако више зимаш гитара до кај 14 -15000 ден у градов Yamaha нема конкуренција(според мене)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom