Must read: Грк бара да му се вратат парите... :-)))

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Е типична грчка трагедија.Ова и Софокле да го мислел немало вака да испадне бе..........

гркот изгубил пари , германецот ја работел земал пари но дознал дека децата не се негови.:vozbud: за никаде се и гркот и германецот.хахааа

аман бе да платиш за да ти ја клецат жената, грчка работа, тој ке се рока со други мажи а ке плати да му ја рокат жената

Само така на Грко :pos2: па требало да го викне татко му да заврше работа барем свој човек да е(а таткото мислеш способен е :pos2: ) :drk:

Е типична грчка трагедија.Ова и Софокле да го мислел немало вака да испадне бе..........
Хахахаха. Се гледа колку се неспособни. И шо мајка ке бара овој да гледа туго дете. Човекот барем ја ебел жената на гркот. Се прашувам што работел Гркот додека овој ја е**л жена му.

Само така на Грко :pos2: па требало да го викне татко му да заврше работа барем свој човек да е(а таткото мислеш способен е :pos2: ) :drk:
Мислиш татко м него го направил? И тој да не платил нешто...:смајлинамисија:

woooow kako go zaebal :):)

taka im treba :)

Не знам кој да жалам повеќе. Дали Грков кој плаќал за да му ја клецаат жената или за Германецов кој пак дознал дека него некој му ја клецал. :tapp: Ахххх сиромаштија.:pos2::pos2:

Ouch...
Dobro be ako e neploden neli se glea deka ne ti...sprica :kesa:
ili cum-ot mu bil jalov :toe:

Ouch...
Dobro be ako e neploden neli se glea deka ne ti...sprica :kesa:
ili cum-ot mu bil jalov :toe:
неплоден е коа това спермата ваљда ти е мрзлива,така неш,џабе ти џитка со други зборои
а за тоа коа не ти шприца,има еден израз,сеа не ми текиње као беше
на И почињеше

а за воа грчиштава,треба романи да се пишуваат,колку се глупи и пе*ерастични не се свесни:nesum:
а у случајов и германецот не е нешо поарен:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom