Must read: Грк бара да му се вратат парите... :-)))

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Абе глупи се многу.Шо е тука чудно

Чудно е што Германецот земал само 34 евра на ноќ.;)

abe 3x4=12 12x6=72 12 pati mesecno germanecot ja e*el zenamu na grkot,pa i zarabotil 2500 evra ama jak sok go udril koga doznal deka decata ne se negovi

И Гркот и Германот заебани :kesa:

За ова филм треба да се сними, одлично сценарио за комедија.

П.С. Ја плескал Гркињата 3 пати неделно и му земал пари за тоа на Гркот :pos2:

Това само Гракот го може!:tv:

А како тоа кога Маус ја убедил женатаму да го направи тоа заради што се работи за пари таа се согласила
?????????????????????
-А знаела дека нејзиниот маш е неплоден,всушност свесно си ја открила нејзината тајна...Значи или таа небила во ред или ова е полуизменета новинарска прича.

абе овај жената му ја е*ел и овај само парите назад си ги бара...
глупави створења :vozbud:

hahaha...so sakas od grk..

Глуп грк леее тапа се гејциве и после се лутат ако им кажиш неспособни тееее:tapp:

Еден брачен пар од гејлада немале деца. Затоа се решиле да отидат кај најдобриот лекар во Америка- земјата на неограничените можности....
Пристигнале, закажале прием, но незнаеле англиски ,а докторот не го говорел гејскиот јазик ,па затоа решиле да се објаснат со мимики ... Докторот преку мимики побарал да му покажат како се обидуваат да си направат бебе....
малку засрамен гејскиот пар се оддал " на работа" .....
Докторот постојал со скрстени раце малку, па рекол " Стоп!" и напишал нешто на една рецепта, изпраќајки ги при тоа...
Многу задоволни гејците се вратиле во Гејлада и отишле во првата аптека...
- Имате ли " Тридеотреол" ?
Апотекарот ги погледнал зачудено и ја зел рецептата и прочитал"
- Try the other hole....

Еден брачен пар од гејлада немале деца. Затоа се решиле да отидат кај најдобриот лекар во Америка- земјата на неограничените можности....
Пристигнале, закажале прием, но незнаеле англиски ,а докторот не го говорел гејскиот јазик ,па затоа решиле да се објаснат со мимики ... Докторот преку мимики побарал да му покажат како се обидуваат да си направат бебе....
Докторот постојал со скрстени раце малку, па рекол " Стоп!" и напишал нешто на една рецепта, изпраќајки ги при тоа...
- Try the other hole....
NO WAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! :tapp::kesa:
немааааа шансааааааааааа...лелелеллелеЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЛ !!!!!!!!!!!!!!!

Море еј женава Бакојани да не е :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

мислам дека темава заслужува еден фејспалм

blurb_facepalm2_20090622.jpg

- Try the other hole....
:vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom