Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Па и тој глуп јас бесплатно ќе му ја оплодевΒξδαωβασ βθδασ ασκθεασλ!!!
NO WAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYY !!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!Еден брачен пар од гејлада немале деца. Затоа се решиле да отидат кај најдобриот лекар во Америка- земјата на неограничените можности....
Пристигнале, закажале прием, но незнаеле англиски ,а докторот не го говорел гејскиот јазик ,па затоа решиле да се објаснат со мимики ... Докторот преку мимики побарал да му покажат како се обидуваат да си направат бебе....
малку засрамен гејскиот пар се оддал " на работа" .....
Докторот постојал со скрстени раце малку, па рекол " Стоп!" и напишал нешто на една рецепта, изпраќајки ги при тоа...
Многу задоволни гејците се вратиле во Гејлада и отишле во првата аптека...
- Имате ли " Тридеотреол" ?
Апотекарот ги погледнал зачудено и ја зел рецептата и прочитал"
- Try the other hole....
:kesa:
Еден брачен пар од гејлада немале деца. Затоа се решиле да отидат кај најдобриот лекар во Америка- земјата на неограничените можности....
Пристигнале, закажале прием, но незнаеле англиски ,а докторот не го говорел гејскиот јазик ,па затоа решиле да се објаснат со мимики ... Докторот преку мимики побарал да му покажат како се обидуваат да си направат бебе....
малку засрамен гејскиот пар се оддал " на работа" .....
Докторот постојал со скрстени раце малку, па рекол " Стоп!" и напишал нешто на една рецепта, изпраќајки ги при тоа...
Многу задоволни гејците се вратиле во Гејлада и отишле во првата аптека...
- Имате ли " Тридеотреол" ?
Апотекарот ги погледнал зачудено и ја зел рецептата и прочитал"
- Try the other hole....

:pos2::pos2: