Must read: Грк бара да му се вратат парите... :-)))

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Димитрис Сопулос, 29-годишен маж којшто живее во Германија, му платил 2500 евра на комшијата Франк Маус за да ја забремени неговата сопруга (на Сопулос) бидејќи тој не може.

Маус е оженет и има две деца. Маус некако ја убедил неговата пак сопруга дека се работи за пари и таа се сложила.

Маус цели 6 месеци три пати неделно ја работел жена му на гркот според договорот, а таа никако да забремени.

Маус се прегледал и на негово запрепастување открил дека и тој не е плоден. Тогаш сопругата на Маус признала дека двете деца не се негови.

Епилог: гркот најмногу го заболело што ги изгубил парите (!) па се запенавил да ги врати, сходно го тужи Маус на суд. Маус се брани дека не гарантирал дека ќе ја забремени туку дека ќе се обиде да ја... :tv:

contract-breach.jpg

LooL!!!По ова се гледа колку се грците неспособни и глупи...Дал на друг пари да му ја кле*а жената....ц.ц.ц

Ееееее Димитрис Сопулос после е*е*е нема каење!:tapp::pos2::pos2:

:pos: :pos: :pos:

Грчка современа трагикомедија...

Го жалам типот што ја рокал жена му на овој, марш гркинка да клецам па да ми фати гонореа Џони. Марш!

JAOOOOOOOO
ahahahahaha

braos druze, ova ide sea na forum kaj G\RCITE expresss...:pos2:

Ама и Маус добро изненадување добил кога дознал дека децата не се негови.

Ама 6 месеци по 3 пати неделно раат видел.:pos2::pos2::pos2:

Ахахаха Германецот Ем пари ем клец**ње, а гркот останал со прсот во уста :pos::pos::pos:

Бог да чува... И двајцава се за никаде.

Ама Гркот посебно. Не му се давало повеќе пари за вештачко оплодување, па сакал да заштеди. Епа ете му. Требало да му ја провери спермата на Германецот, пред да ги даде парите. Негова грешка. :)

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom