Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
CopyOfDeath напиша:Абе ови реботи шо ги слушаме читаме за христијанството денес нема веза не е тоа нашата Религија ова е Преправено се од страна на "Големите верници" Црквата ги има поставено своите закони како шо им одговара а ние Овците станавме верници на црквата а не на Правилното христијанство Одамна ни го имаат исперено мозокот и ни ја имаат свртено религијата за 360
ај те молам цитирај ме каде реков дека не знам кои се тие организации. ако ми покажеш каде го имам тоа речено може да продолжиме да дискутирамеSLaCk напиша:не те разбирам од една страна викаш дека не знаеш и не навлегуваш во тоа кои се тие организации кои ги набројав а од друга страна ми викаш верувај не убиле никого само затоа што не е муслиман? Од кај знаеш кога не си знаел кои се тие организации? А што е со нивните повици за џихад?
aLveGa напиша:Upsss snema nekolku pastovi sto se sluci(
Baska so bidna so prevodot Manga hehehesvastarija
Ajde do kaj si ti kazav pri krajot ili sedna da go citas od novo cel
Baska samo za tvojata replika sedam uste da neizleze deka begam od ona sto go kazav a radi istata kasnam na treningse nadevam deka ke si toleranten i ke ubrzas MANGA hehehe
))))Eko1 напиша:Муслиманите веруваат дека Исус бил кренат во Рајот и дека тој повторно ке слезе на земјата да им стави крај на сите војни и ке донесе мир во светот.
Исус ќе слезе во времето кога Муслиманите ке се спремаат за војна против ДАЈЈАЛ (Антикристот). Тој ке застане пред него и ке го убие со еден здив а исто така ке умрат и сите тие што го следат него.
.
Kiko напиша:t.n hristijanstvo
NikolaP напиша:Слеки овде е тема МУСЛИМАНСТВО vs РИСЈАНСТВО. не Исус против Мухамед. Религиите а не човеците...
Офчар напиша:Ме мрзи да реплицирам на Дани и на свите тука..
Само знајте дека вие глеате од субјективната страна.. исто ко шо Еко глеа субјективно на Исламот..
Инаку, Слаче..
АЛВЕГА Е ВЛАВ ОИ ТО ПОГОЛЕМ ОД МЕНЕ. КАКО ЌЕ СЕ ПОБРАТИМИШ СО ВЛАВ АКО НЕ ПО РЕЛИГИЈА))))
Павел Липранди напиша:Исламот не е настанат како контра на христијанството. Повеќе може да се нарече излез од идолопоклонството и суеверието, монотеизам како основа за една нова цивилизација.
btw, што е за тебе автентично, а што таканаречено христијанство?