Music & Sleeping

неможе да се заспие со гласна музика (освен ако ептен ептен ви се спие):) работата е да биде музиката ептен тивка колку да можеш да чујеш мелодијата и зборовите во песната

Koga bev pomlad zaspivav so albumot na metalica, master of puppets, i toa na slusalki pusteno do maximum.

Ja ако не кажаф, најубаво спијам со Nirvana - ни некој улав да ми се дере на уво ни некоја лигла да ми пее приспивни песнички. таман.

Goddess of Chaos напиша:
Ja ако не кажаф, најубаво спијам со Nirvana - ни некој улав да ми се дере на уво ни некоја лигла да ми пее приспивни песнички. таман.
Мене па така ми доаѓа да рипам по кревето....:wink:

porano bez muzika nemozev da zaspijam...e sega nemozam da specificiram slusav bash se i seshto, no 80's - u2, depeshe mode, sting, seal itd bea pocesto pred zaspivanje...sega se naviknav da zaspivam bez muzika od opravdani pricni :icon_lol:

Goddess of Chaos напиша:

e duri sea me razocara...mislev deka bar ti nema da gi slusas Nirvana ama....sepak...Good Luck...:icon_eek: :wink: :icon_lol:

The_Grim напиша:
e duri sea me razocara...mislev deka bar ti nema da gi slusas Nirvana ama....sepak...Good Luck...:icon_eek: :wink: :icon_lol:

ја го почнав моето музичко искуство со Нирвана...:wink:
А како од таму стасав до Theatre of Tragedy појма неам :icon_lol:

Goddess of Chaos напиша:

се сложвам.

Само пред спиење, а не можам да заспијам со музика.
Ако веќе нешто пуштам онда е некој лајт џез , свинг и то.

Со TRANCE заспивам со TRANCE се разбудувам со TRANCE живеам

сфе до max. и спијам......

a da ke zaboraif porano zaspivav so eden set od sven vath mn bese dobar i melodi4en ali sea pojma neam kaj mi e staen :(

u posledno vreme so DARKANE...

rhapsody или therion... а и антена 5 е одлична за спања...две години со антена се будев и заспивав...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom