Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Не осеќаш дека пак ќе те бришам? Две причини - оф топик и несоодветен јазик.

Добро, аjмо пак за Идол. Во пнеделник темава е Disco - колко лесна, толко и тежка. Мислим дека на Боjан и Александар ке им е трудно, од девоjките Русина и Александра ке се мачат со тие гласови. Магдалена, Ели и Преслава наидобро ке им падне.

Добро, аjмо пак за Идол. Во пнеделник темава е Disco - колко лесна, толко и тежка. Мислим дека на Боjан и Александар ке им е трудно, од девоjките Русина и Александра ке се мачат со тие гласови. Магдалена, Ели и Преслава наидобро ке им падне.

јас па мислам дека бојан добро ќе се справе :) со оглед на песничката од некна... и бојата на гласо

И jaз мислим дека Боjaн ке се справи.Он е наистабилен от сите маже

Сега с новата задача идолат ште се развива откам шоу.

Молja ви се. Има ли нужда да доказваме што има бугарска поп музика? Ако сакате ке направја една тема за ова вапрос.

А ето два канала. Ова не е цјалата наша музика, но има много извесни песни.

http://www.youtube.com/user/BgMusicZone Нова б'гарска музика от краja на 2008 и началото на 2009.

http://www.youtube.com/view_play_list?p=EF00F25A7102BBFD Една селекција от добри БГ песни.

Ja като много запознат с еврпеjската музика знам много македонски и балкански певци и групи. Всека страна си има таленти и свои извесни имена.

Помегу Пламен и Преслава подобро што испадна Пламен. Не ми се допаѓаше неговиот глас, а и беше еден од ретките кои фалшираа.

Засега нашите претставници одлично се претставуваат и се повеќе се зголемуваат нивните фанови не само во Македонија туку и во Бугарија а можеби и пошироко.
Продолжете така најдобри сте.

На youtube најдов неколку песни на Бојан. Не знаев дека и порано пеел.

Пеел на Макфест во 2007 година.

Дури и спот има за оваа песна :).

Овде е со некоја група.

Ова посебно ми се допаѓа. Одлично ја пее оваа народна песна.

Па и Дарко има своја песна и Александар, сите тројца имат пеено пред идолот. Во секој случај Бојан поискусен е од нив, Димитар пак Бугаринот е поискусен од сите тројца веќе 3-4 години се занимава „професионално“ со музика.

Па и Дарко има своја песна и Александар, сите тројца имат пеено пред идолот. Во секој случај Бојан поискусен е од нив, Димитар пак Бугаринот е поискусен од сите тројца веќе 3-4 години се занимава „професионално“ со музика.

Колку што знам Александар и Дарко имат по една песна, Бојан најмногу има. До душа, разбирливо е да има повеќе, постар е некоја година и од двајцата.

Засега нашите претставници одлично се претставуваат и се повеќе се зголемуваат нивните фанови не само во Македонија туку и во Бугарија а можеби и пошироко.
Продолжете така најдобри сте.

Да,нашите се се подобри и подобри,во Бугарија ги обожаваат тројцата,посебно Александар,бугарките се луди по него.:wub::ojea:
Ајде денес нов концерт.Нашите си избрале страшни песнички.
Разбрав дека Александар ќе ја пее
You sexy thing - Hot chocolate
Се надевам дека А2 си зеле поука и ќе пренесуваат во живo од 19 часот.:star:
Ако не,пуштам БТВ и гледам.
:vozbud:

:nesum:Олеле, Дарко изпеа фалш во рефренот на "Never gonna give you up" на Рик Астли.

:nesum:Олеле, Дарко изпеа фалш во рефренот на "Never gonna give you up" на Рик Астли.

Абаман глупости, не мора исто да ја пеј песната не емитират тука. Дони се занесва нешто демек да се напрај дека знај многу и мора да коментира нешто.

Ќе може некој да постира клип да видам како испеа Александар ...пошо не го фатив од почеток...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom