paradigm
The one&only
- Член од
- 11 јуни 2007
- Мислења
- 379
- Поени од реакции
- 5
Помегу вас и нас има еден саат разлика.Тоа значи ако при вас оди 9 в Бугариja e 8!Може ли некој да ми каже во колку часот оди шоуто во Бугарија.
Ако е во ист термин како малите концерти, тогаш А1 треба да престане да ги краде луѓето,и да си стои реприэа или Р цело време додека иде преносот. Луѓето имаат право да энаат дека гледаат реприэа, а не эа џабе да гласаат. Јас денеска како што раэбрав , линиите од вчера до почетокот на денешното шоу беа эатворени, а од вечер се пуштени може да се гласа. Како и да е, и да не сум раэбрала точно нема смисла ова што прават, мора да се энае тоа. Само во Македонија може да се случуваат вакви работи иэгледа, бидејќи сум гледала многу емисии од ваков тип, и секаде експлицитно е наведено од кога почнува гласањето, до кога трае, колку се наплаќа, дали е реприэа и сл.
Aма ве разбирам кога кажете оти ви се скучни БГ евергрините,кое е совсем нормално,поне това е нешто ново за вас и нема врзка с музиката от бившите jуго држави.И на мен би ми били досадни некои босански песни кои ке слушнам за први пат колко и да са добри и популарни в Босна или Хрватска.Абе нека се бунат колку сакат, ама и покрај то шо за нив овие се најголемите хитој од бугарската музика, најблаго кажано се иритирачка аудио тортура. Нема поп музика во Бугарија, барем за мој вкус не, мада мислењето мое го делат и многу Бугари шо имам на муабет паднато. Али муабет у моменат истине, а не компетитивно надлајување, оти ако се курчиме се знај која мајка е најуба. Во живото, жими детство кој лажи ќор думри, само 2-3 поп песни бугарски сум ги слушал доброволно, и то од Луси - Аз Обичам Теб и сега од еден буљаш Миро - Губја Контрол и то е то! И рап малце сум слушал, воља истине.
Нема лошо,се надевам да има и македонска вечер,би било интересно.
А иначе има музика в БГ бе приателе,бев ти пуснал мислене ама ми го избришаха по некоа причина.
Еве 'псурт за пример(го спомна тои жанр)