Може некј песнава што ја пее Сашо да ми ја даде мп3 верзија?Интересна е...
http://99mp3bg.net/song.php?s=play&id=2120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може некј песнава што ја пее Сашо да ми ја даде мп3 верзија?Интересна е...
Учесниците се одлични пејачи, во тоа нема двоумење, жирито е интересно, но вчерашната гала вечер - голем концерт беше ултра досаден, што интересно имаше освен досадни бугарски песни?
Затоа и го споредив со понеделничните гала концерти на Операција Триумф, каде имаше спектакл, преубаво облечени водители, изненадувања, разгорени страсти од публиката, возбуда, вистинско шоу - се што вчерашниот концерт немаше (мое мислење, така го доживеав)
..Глупости стана!! Бугарски песни??њтф???
Па кога би гелдала вака малце поделтално,наш претставник нема шансе да победи,иако се меѓу најдобрите,зашто ова е идол на Блгарија а не на Македонија.Така да не гледам веќе,не се замарам.
Еј,пак Александар..
Инаку во рпаво е дијаманте!! Во споредба со От се нула.![]()
Незнам дали ќе победи, ама никој не беше кандидиран за испаѓање денес, шо значи во последните 5 нема Македонец. Бугарите гласат за Македонци, ние не вервам да гласаме за Бугари. Не дека не би гласале кога би имало некој да се истакни, ама сега никој не импресионира доволно за да „укради“ глас од Македонија. Така да има реални шанси за нашите.
Ја нема коментаторката него иде доле превод јееее
Паметен потег од А1
Сум за да испадне Пламен, ептен педерастичен е. Или Соња, најлошо испеа вчера.
Јас само што гласав за Соња. Ќе ми биде криво да одпадне.jа веќе гласав за магдалена
Aбе зашто гласате, ова е одржано во 7 саат (не знам на А2 дали идело), така да џабе гласате кога веќе некој е спасен во Бугарија.
И аман од самонаречената преведувачка, што сере цело време, ништо не преведува како што треба, го преведува само тоа што ние го разбираме, плус за вакво ток шоу како денес со дебата не треба преведувачка, него превод доле да си тече
20.00 бг време.Може ли некој да ми каже во колку часот оди шоуто во Бугарија
Може ли некој да ми каже во колку часот оди шоуто во Бугарија.
Ако е во ист термин како малите концерти, тогаш А1 треба да престане да ги краде луѓето,и да си стои реприэа или Р цело време додека иде преносот. Луѓето имаат право да энаат дека гледаат реприэа, а не эа џабе да гласаат. Јас денеска како што раэбрав , линиите од вчера до почетокот на денешното шоу беа эатворени, а од вечер се пуштени може да се гласа. Како и да е, и да не сум раэбрала точно нема смисла ова што прават, мора да се энае тоа. Само во Македонија може да се случуваат вакви работи иэгледа, бидејќи сум гледала многу емисии од ваков тип, и секаде експлицитно е наведено од кога почнува гласањето, до кога трае, колку се наплаќа, дали е реприэа и сл.