Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Учесниците се одлични пејачи, во тоа нема двоумење, жирито е интересно, но вчерашната гала вечер - голем концерт беше ултра досаден, што интересно имаше освен досадни бугарски песни?
Затоа и го споредив со понеделничните гала концерти на Операција Триумф, каде имаше спектакл, преубаво облечени водители, изненадувања, разгорени страсти од публиката, возбуда, вистинско шоу - се што вчерашниот концерт немаше (мое мислење, така го доживеав)

Baby,тебе и ,,Summer time ,, да ти изпеат па ке ти биде досадно:back:

..Глупости стана!! Бугарски песни??:vozbud: њтф???

Па кога би гелдала вака малце поделтално,наш претставник нема шансе да победи,иако се меѓу најдобрите,зашто ова е идол на Блгарија а не на Македонија.Така да не гледам веќе,не се замарам.
Еј,пак Александар..:pipi:

Инаку во рпаво е дијаманте!! Во споредба со От се нула.:pipi:

..Глупости стана!! Бугарски песни??:vozbud: њтф???

Па кога би гелдала вака малце поделтално,наш претставник нема шансе да победи,иако се меѓу најдобрите,зашто ова е идол на Блгарија а не на Македонија.Така да не гледам веќе,не се замарам.
Еј,пак Александар..:pipi:

Инаку во рпаво е дијаманте!! Во споредба со От се нула.:pipi:

Незнам дали ќе победи, ама никој не беше кандидиран за испаѓање денес, шо значи во последните 5 нема Македонец. Бугарите гласат за Македонци, ние не вервам да гласаме за Бугари. Не дека не би гласале кога би имало некој да се истакни, ама сега никој не импресионира доволно за да „укради“ глас од Македонија. Така да има реални шанси за нашите.

Незнам дали ќе победи, ама никој не беше кандидиран за испаѓање денес, шо значи во последните 5 нема Македонец. Бугарите гласат за Македонци, ние не вервам да гласаме за Бугари. Не дека не би гласале кога би имало некој да се истакни, ама сега никој не импресионира доволно за да „укради“ глас од Македонија. Така да има реални шанси за нашите.

jа веќе гласав за магдалена

Ја нема коментаторката него иде доле превод јееее:vozbud::vozbud::vozbud:
Паметен потег од А1 :icon_lol:

Сум за да испадне Пламен, ептен педерастичен е. Или Соња, најлошо испеа вчера.

Ја нема коментаторката него иде доле превод јееее:vozbud::vozbud::vozbud:
Паметен потег од А1 :icon_lol:

Сум за да испадне Пламен, ептен педерастичен е. Или Соња, најлошо испеа вчера.

чине ли ми се или јас пак ја слушам “преведувачката“ :(

потекоа со срцепарателнава сторија, тибам дебилите, не знам дали оваа сака да добие публицитет или овие сакаат да испаднат душебрижници некои, али у ниеден случај не е за на ТВ ова.

Преслава ми е нов фаворит, ја ставам на место од Раданова (само да не испадне :))

jа веќе гласав за магдалена
Јас само што гласав за Соња. Ќе ми биде криво да одпадне.
Инаку денешното шоу е многу поинтересно од тоа вчерашното, веројатно поради овие петорица кои ги застапуваат номинираните.
Ги подржувам оние што коментираа дека Операција Тријумф продукциски е барем за две три класи повисоко од она што вчера го видовме на големите концерти. За пеачките квалитети на сегашните кандидати мислам дека се многу подобри од оние од Тријумф, но што се однесува до квалитетот на Операција Тријумф не се споредува со она што го гледавме вчера. Вчерашниот концерт беше досаден па дури ни ступидните коментари на водителите не можеа да помогнат да биде поинтересен. Очигледно на кандидатите им недостасува она што во Тријумф ги учеа професорите - однесување на сцена и пред камера. Само Бојан имаше вчера некој сценски настап и посебен однос кон публиката, додека останатите беа тотално безлични, па веројатно и тоа допринесе шоуто да биде досадно.

Aбе зашто гласате, ова е одржано во 7 саат (не знам на А2 дали идело), така да џабе гласате кога веќе некој е спасен во Бугарија.
И аман од самонаречената преведувачка, што сере цело време, ништо не преведува како што треба, го преведува само тоа што ние го разбираме, плус за вакво ток шоу како денес со дебата не треба преведувачка, него превод доле да си тече

Aбе зашто гласате, ова е одржано во 7 саат (не знам на А2 дали идело), така да џабе гласате кога веќе некој е спасен во Бугарија.
И аман од самонаречената преведувачка, што сере цело време, ништо не преведува како што треба, го преведува само тоа што ние го разбираме, плус за вакво ток шоу како денес со дебата не треба преведувачка, него превод доле да си тече

пошо се важат гласовите и за утре, мислам... ама мислам едно 90% :P

Македонците се оште мислат дека Music idol е неква версиа на Euroviziа, дека има ваши и наши.Или дека треба да биде како ОТ со популерни шлагери тип Jugo од 80 -те години.

Може ли некој да ми каже во колку часот оди шоуто во Бугарија.
Ако е во ист термин како малите концерти, тогаш А1 треба да престане да ги краде луѓето,и да си стои реприэа или Р цело време додека иде преносот. Луѓето имаат право да энаат дека гледаат реприэа, а не эа џабе да гласаат. Јас денеска како што раэбрав , линиите од вчера до почетокот на денешното шоу беа эатворени, а од вечер се пуштени може да се гласа. Како и да е, и да не сум раэбрала точно нема смисла ова што прават, мора да се энае тоа. Само во Македонија може да се случуваат вакви работи иэгледа, бидејќи сум гледала многу емисии од ваков тип, и секаде експлицитно е наведено од кога почнува гласањето, до кога трае, колку се наплаќа, дали е реприэа и сл.

Може ли некој да ми каже во колку часот оди шоуто во Бугарија.
Ако е во ист термин како малите концерти, тогаш А1 треба да престане да ги краде луѓето,и да си стои реприэа или Р цело време додека иде преносот. Луѓето имаат право да энаат дека гледаат реприэа, а не эа џабе да гласаат. Јас денеска како што раэбрав , линиите од вчера до почетокот на денешното шоу беа эатворени, а од вечер се пуштени може да се гласа. Како и да е, и да не сум раэбрала точно нема смисла ова што прават, мора да се энае тоа. Само во Македонија може да се случуваат вакви работи иэгледа, бидејќи сум гледала многу емисии од ваков тип, и секаде експлицитно е наведено од кога почнува гласањето, до кога трае, колку се наплаќа, дали е реприэа и сл.

Види сеа ако се затворени лините ко шо велиш А1 ти прај услуга уствари, ти заштедва пари. Јас не гледам причина зошто некој би си фрлил пари за да гласа, ама ете на некој му тежат во џебо нема врска. Плус не вервам јас тие толку наивно да напрат грешка, сигурно се отворени телефоните за гласање барем македонските. На различни телефони се гласа, така да не е проблем да се и во различни термини.

Плус 100 пати е поарно реприза да дават со закаснување пример од 1 саат и долу да оди со превод, наместо со коментар.

П.С. А зошто гласате бе луѓе? Гледајте сеир, пари од џеб се давале за глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom