Music Idol 3

Статус
Затворена за нови мислења.
Се бара тоа што ке се продава....

Глупо издание на безвезна емисисја, ко да не можиме ние сами да си организираме, мора некој за нас да организира, те србија, те бугарија.

Sramota e ova...

Ova show voopsto ne treba da se prikazuva na nasa televizija...malku ni bea srbite pa sea i bugarite da gi gledame...

sto e sledno?!?!?! GRCITE?!?!?!:kesa:

Ne gi gledam i nemam takva namera...:nenene:

Искам да попитам , зашто ми беше изтрит коментара ? Нали това е форум , за да споделјаме мненија.?

Ми се повраќа од бугарските песни, ми се повраќа од бугарските печаки и пеачки.
Не можам да ја гледам онаа во жирито, леле па кога ќе ја испрчи таа силиконската муцка АУФ. :pov:
Зошто мораше со Бугарија, бе? А го сакам Идол како формат.

Ми се повраќа од бугарските песни, ми се повраќа од бугарските печаки и пеачки.
Не можам да ја гледам онаа во жирито, леле па кога ќе ја испрчи таа силиконската муцка АУФ. :pov:
Зошто мораше со Бугарија, бе? А го сакам Идол како формат.

Заштото вие си немате и за тоа? Еми или со Бугариja или со Србиja ...нема как изборот не е голем:helou: И како обшто тука имаат бугарските песни че ти се поврака? Ех... нема да се оправиме!

zakon se bugarive za smeenje...kakvi idiotcinja ima..cirkuz

Доста бе јас ви го обожавам шоуто сакам да трае вечно, да ми дојдат на рака тие клошарите што сакаа да го укинат ќе им скршам врат на лице место. :)

Два дена по ред бешиката ми е пред експлодирање, вака се неам смеено не знам од кога, поздрав голе до Момчил Чавдаров и тој ментишот тилтуван од вчера, ми го продолжија животот. Едвај чекам да видам вечер какви бурлески ќе има.

Блгари обичам ви!!!!!!:vozbud:

Не зборував само за шоуто. Знам дека понатаму ќе има луѓе со подобар глас...
Мене генерално ми смета бугарската естрада, не поднесувам бугарски музички телевизии зашто не можам да ги гледам певаљките.

по не талентирани од овие бугарите нема
во овие 2 емисии ниту еден не испеа убаво сите ретарди:tapp:
бтв-кога ке пеат нашите,во кој град се?

Ај првин да видиме дали ова е подфорум политика, па за кратко време ќе ја отворам пак темава.

Ова е ептен бедно бе.. За заебанција доаѓаат овие, или стварно сите се забегани ? А за жирито па.. И вие уште бранете ги бугарките, дека имало квалитетни пејачки, квалитетна музика.. самата Марија си кажа дека за на сцена требало да изгледаш убаво, да ги привлечеш мажите.. и не го пушти понатаму девојчето што стварно имаше и тоа како подобри гласовни способности од другите.

Ќе се одберат одлични вокали, да не се грижиме.
Иначе во Бугарија се дава секој ден, али кај нас изгледа не. Понеделникот и вторникот имаше, еве вчера и денес ќе нема, којзнае како даваат А1

Шоуво е грозно!Не знам што е попатетично во истото, "талентираните" пеВачи, силиконите на Марија, несоодветните коментари на жирито?!Зошто, О зошто секое најголемо срање од соседството мора да биде прикажано на А1 ?

В момента показват само нај-големите отрепки от кастингите.След нјаколко епизода ште покажат истинските певци кандидати за Music Idol.Уверјавам ви, че след нјаколко епизода ште видите всички млади и амбицирани б'лгари и македонци.

В момента показват само нај-големите отрепки от кастингите.След нјаколко епизода ште покажат истинските певци кандидати за Music Idol.Уверјавам ви, че след нјаколко епизода ште видите всички млади и амбицирани б'лгари и македонци.
I dont think so...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom