Multiplayer PC Games

alex_death

To be or not to be!
Член од
10 октомври 2008
Мислења
583
Поени од реакции
90
Најпознатите тимови што играа DotA коа се префрлија на HoN и LoL го кажаа истото што го мислам и јас откако ги пробав двете.
Најпознатите тимови се префрлија, да, ама не на HoN или LoL, туку од DotA на DotA II. Од мапа за WC3 > на игра. И ако гледаш така, треба да знаеш дека почетокот е AoS (Aeon of Strife), мапа за StarCraft. Кликни го линков, има една интересна слика, скролувај малце. :)

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.741
Поени од реакции
27.733
знам за старкрафт верзијата
него, кога излегоа хон и лол уше немаше дота 2 така да... ги ѕирнаа и тие игри

Член од
2 јуни 2012
Мислења
119
Поени од реакции
19
Луѓе ајде давајте некој начин како да се игра некоја од овие игри.Сервери на кои играте итн.???Сигурно ќе се најде некој од форумов да свртиме неколку партии..

Член од
11 декември 2009
Мислења
292
Поени од реакции
103
Порано ја играв онлајн Call of Duty 4 преку една програма која се викаше Garena сега ја пробав ама не може повеке. Дали знаете некоја слична програма преку која може да се игра играва онлајн?

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Дали Euro Truck 1 или 2 се игра онлајн и дали некој воопшто ја игра ?

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
545
Поени од реакции
328
Порано ја играв онлајн Call of Duty 4 преку една програма која се викаше Garena сега ја пробав ама не може повеке. Дали знаете некоја слична програма преку која може да се игра играва онлајн?

imas na pirate bay eden cup, pisi samo call of duty multiplayer ti dava eden kup ,ke ja baras taa od 2.7 gb ,ja rasopakuvas i pukas,ne ti treba nisto drugo ako ne mozes da se snajdes pisi ,ke ti pratam po pp.inace se raboti za modern warfare1

Kajgana Shop

На врв Bottom