Ska Maniac
Бараба
Дебилност кај нас расистите гледаш во тоа што сме горди што сме бели и што не сакаме да се мешаме со други. А кај вас (воспитаните од мали ) користена е една пропаганда која се викаСе согласувам. Зборот „цивилизација“ ти е погрешен, ама нема да навлегувам во тоа, знам на што мислиш.
Е сега, прашањето ми е: Што се таквите створења поразлични од расистите? Јас и таму и таму гледам дебилност и расизам. Ова многу пати го имам дискутирано, еден муслиман ме нарече „расист“, се изнасмеав и продолжив да си го искажувам ставот.[DOUBLEPOST=1417826031][/DOUBLEPOST]
Океј, јас не се пронајдов во ниедна слика таму, а мислам дека спаѓам во онаа категорија каде што ме ставаш ти. Што понатаму?
Subliminal Messages (различноста е позитивна работа) која служи за перење на мозокот на мали деца дека сите суштества сме еднакви ( а не сме еднакви со браќа и сестри а не со некој од Сомалија или Пакистан). Еве ти пример за една таква порака
И една убава порака за пред спиење што ке те замисли дали форсирањето на небела емиграција во бели држави е случајно

Растена сум во конзервативна фамилија и патриотска средина. Никој ништо не ме учел. Овакви слики немам гледано, ама затоа добро се сеќавам на пропагандата на телевизија, се работеше за филм во кој група црнци силуваат бела жена. Тогаш бев дете и во тој момент ги мразев црнците до срж! Подоцна, како што растев и созревав, заклучив дека е океј да другаруваш со сите што се океј. Толку! Без никакви компликации.
[DOUBLEPOST=1417828297][/DOUBLEPOST]