Ska Maniac
Бараба
- Член од
- 2 октомври 2013
- Мислења
- 11.139
- Поени од реакции
- 27.699
Незнам чие лицемерие .......Полека бре фалашисти. Спуштете ја малку топката и чукнете си ја главата. Силувачи, шовинисти и терористи има помеѓу сите вери, нации и раси. Покажете ми една вера или еден народ каде што нема регистрирано еден педофил, терорист или силувач. Шведските затвори се полни и со чистокрвни швеѓани. Криминалот не познава национални верски граници. Не бидете ограничени и не генерализирајте.
А сега господо неонацисти бидејќи имигрантите кои ја збогатуваат мултикултурата ги нарекувате криминалци и теористи да ви дадам јас сега факти, факти и само факти:
Кој ја започна првата светска војна ? Муслиманите? Имигрантите?
Кој ја започна втората светска војна? Имигрантите?
Кој уби 20 милиони Абориџини во Австралија? Африканците? Арапите?Имигрантите?
Кој ги фрли атомските бомби на Хирошима и Нагасаки? Муслиманите?
Кој уби повеќе од 100 милиони Индијанци во Северна Америка? Дали тоа го сторија Арапите и Африканците?
Кој уби 50 милиони Индијанци во Јужна Америка? Блискоисточните имигранти?
Кој зема и киднапираше 180 милиони невини Африканци како робови од кои што 88% умреа по бродовите или беа фрлени во Атлантскиот океан? Имигрантите?
Не ! Тоа не го сторија муслиманските имигранти од Африка и Блиски Исток. Ако некој немуслиман направи некое кривично дело како силување на пример, тоа е криминал. Ако муслимански имигрант го стори истото тогаш тоа тој е терорист, дивјак, нецивилизиран,им плука на домаќините во лице бла бла бла ...
Лицемерие до бескрај ...
Еве ти ропството во Африка (но пред откривањето на Америка) ......... http://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_slave_trade
Ок мулти - култи ....Толку расизам во една тема немам видено до сега. Што е најстрашно, сите „експерти“ за Шведска, а колкумина од вас ја имаат посетено оваа земја?
Од каде црпите информации бе дами и господа? Од медиуми кои се потплатени од страна на Sverigedemokraterna.
Не, јас не тврдам наивно дека нема луѓе од третиот свет кои прават нереди. Шлајмот постои насекаде, вклучувајќи ја и темава.
Attachments
-
35,5 KB Прегледи: 15
Последно уредено: