Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

Не, немаме никаква врска со ова затоа што ние не обожуваме или веруваме во ваков човек. Од друга страна вие се клањате на ист ваков човек што живеел пред 1400 години го правел ова истово само пута 10000000 и плус ебел 9 годишно девојче. :kuracc:
nie ne veruvame vo covek, no za vo shto veruvame nie, ne bi razgovaral so tebe.

ti i klosharot shto gi ubii ovie nevini luge... ste isti... i ti bi go naprael istoto, samo shto ti nemash muda i si i kloshar i placko, a ovoj e samo kloshar.

nie ne veruvame vo covek, no za vo shto veruvame nie, ne bi razgovaral so tebe.

ti i klosharot shto gi ubii ovie nevini luge... ste isti... i ti bi go naprael istoto, samo shto ti nemash muda i si i kloshar i placko, a ovoj e samo kloshar.
А мухамед свињата е педофил, педер и убиец. Добро се разбравме.

Кога ќе ми текне дека пред 8 години во Стутгарт, после пат, ни викнаа полиција дека сме се бањале, касно било(нешто околу 12 беше).

Сме им го ебеле раатот у зградата, не смеело да се бањаме во тоа време.

Нека ги трпат сеа овие животниве, сигурно подобри им се, по културни.

Кога ќе ми текне дека пред 8 години во Стутгарт, после пат, ни викнаа полиција дека сме се бањале, касно било(нешто околу 12 беше).

Сме им го ебеле раатот у зградата, не смеело да се бањаме во тоа време.

Нека ги трпат сеа овие животниве, сигурно подобри им се, по културни.
Kaква интересна дихотомија има во тие луѓе. Доволно суетни да пријавуваат Словени/Балканци за бањање касно, ама со малку перење мозок за политичка коректност - дозволуваат да им силуваат жените и да им ги тепаат децата секој ден на училиште.

Само да не заборавиме дека разликата не е толку во луѓето колку во срањата и влијанијата на кои се изложени.

Kaква интересна дихотомија има во тие луѓе. Доволно суетни да пријавуваат Словени/Балканци за бањање касно, ама со малку перење мозок за политичка коректност - дозволуваат да им силуваат жените и да им ги тепаат децата секој ден на училиште.

Само да не заборавиме дека разликата не е толку во луѓето колку во срањата и влијанијата на кои се изложени.

Ич не ги жалам. Ми се гади кога ќе видам клипови по Јутуб кога ќе им направат пиздарија, ама па со години они не сметаа нас за гомна.
Пошто нели, Балкан. Ние сме дно за нив...

Ќе плачат по работници/луѓе како нас од овој регион.

I got a political party and a councilor involved and mainstream media was begging me for her address so they could do a story. I did everything I could to protect this single mum, What did the police do? They kicked my door in, said I was the threat and banned me from filming people without permission and if they agreed I had to tell them I wasn't a professional journalist and banned me from posting about Humberside police or any police investigation banned me from posting about asylum seekers and immigration, banned me from contacting any mears employee, banned me from contacting any past or future migrants that reside at the property and banned me from going near the property. All I'm going to say at the minute is READ THE THREAD

Повторно да се надоврзам и дополнам зошто увоз на Индијци е самоубиство на општествата кои го прават тоа.

1763984524525.png
Автоматски споено мислење:

1763984634435.jpeg

Просечен лет на Ер Индија

1763984691910.png

Последно уредено:

Јас ставно не разбирам како може возрасен човек да направи вакво ѓубре на 30цм од него каде во истото ќе седи у наредни X саати. Колку треба да си нестабилен за вакво нешто да направиш во авион...

Стварно се животни бе... цел тој регион...

Последно уредено:
Јас ставно не разбирам како може возрасен човек да направи вакво ѓубре на 30цм од него каде во истото ќе седи у наредни X саати. Колку треба да си нестабилен за вакво нешто да направиш во авион...

Стварно се животни бе... цел тој реон...

Не е убаво вака за Скопјани да збориме.

Повторно да се надоврзам и дополнам зошто увоз на Индијци е самоубиство на општествата кои го прават тоа.

Прегледај го приврзокот 461743

Прегледај го приврзокот 461744

Прегледај го приврзокот 461746

Izzat.

Постот погоре објаснува.

Прегледај го приврзокот 461743

Прегледај го приврзокот 461744

Прегледај го приврзокот 461746
608ede64bb825dea260e972d634dea475029ced2_200_150_1467922.gif
200w.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom