Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

G54maFfXIAIngnc

Ова е расниот профил на жителите у буквално секое село у серијата Вичер.
Без разлика кај се наоѓа у тој свет.
Затоа и сеуште ја немам гледано а нема ни да почнам да ја гледам.

G4MJAm6W0AA7LnA

G4M9f6SXUAArX4I

Автоматски споено мислење:

Затоа и сеуште ја немам гледано а нема ни да почнам да ја гледам.
Ништо не пропушташ, тралалајки... Дури и книгата/книгите се такви, мислам ОК не се мултикулти ама се серија неповрзани или слабо поврзани раскази кои повеќе личат на почетен/оквирен драфт за роман (кој после има уште многу работа пред да се објави).

Во Германија има мигранти од целиот свет. Меѓу другото и од Јапонија. Мала заедница е тоа, со 39.000 луѓе, од кои во 2003 година, само двајца биле осомничени за некаков насилен прекршок. Алжирци има уште помалку во Германија, 25.000, но нивната стапка на криминал е 135 илјади проценти повисока.

Во Германија има мигранти од целиот свет. Меѓу другото и од Јапонија. Мала заедница е тоа, со 39.000 луѓе, од кои во 2003 година, само двајца биле осомничени за некаков насилен прекршок. Алжирци има уште помалку во Германија, 25.000, но нивната стапка на криминал е 135 илјади проценти повисока.
Да, ама ова во "мозокот" на просечниот педомухамедец ака @puno @Tigri11 и сличниот мусли џган на форумов ништо не значи. Они пак ќе дојдат и ќе ти речат, аха, еве има двајца Јапонци што направиле тешко насиље и пуниша ќе ти постира линк од некоја објава за оваа ситуација.

Да, ама ова во "мозокот" на просечниот педомухамедец ака @puno @Tigri11 и сличниот мусли џган на форумов ништо не значи. Они пак ќе дојдат и ќе ти речат, аха, еве има двајца Јапонци што направиле тешко насиље и пуниша ќе ти постира линк од некоја објава за оваа ситуација.
A so albanci shto ima veze ova ? :D

Дали сте муслиња и му се клањате на педофилот мухамед?
a ti be amateur kloshar, imash li vrska so ovoj dole shto za zhabe ubi 51 nevini luge... ili pak makedoncite imaat vrska so ova ?!
ili mozhebi zashto zhivea vo kontinent Australia, i tamu zhiveat mnogu makedonci, i toj e motiviran od glava kako tvojata...koj znae... gubre edno.

1763720267372.png

Дали сте муслиња и му се клањате на педофилот мухамед?

Не се исти како говнокожците. Албанците се бели, иако се така да кажам по склони на “традиционални“ криминални дејности не се како овие кафеавите.

Говнокожците се склони на сексуални напади без разлика дали се Арапи, Индијци, Црнци, Пакистанци, муслимани, хиндуси или христијани.

Дури ми се чини дека Индијците предводат.

a ti be amateur kloshar, imash li vrska so ovoj dole shto za zhabe ubi 51 nevini luge... ili pak makedoncite imaat vrska so ova ?!
ili mozhebi zashto zhivea vo kontinent Australia, i tamu zhiveat mnogu makedonci, i toj e motiviran od glava kako tvojata...koj znae... gubre edno.

Прегледај го приврзокот 461312
Не, немаме никаква врска со ова затоа што ние не обожуваме или веруваме во ваков човек. Од друга страна вие се клањате на ист ваков човек што живеел пред 1400 години го правел ова истово само пута 10000000 и плус ебел 9 годишно девојче. :kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom