- Член од
- 3 ноември 2009
- Мислења
- 7.275
- Поени од реакции
- 43.844
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koga sme kaj kulturataПрегледај го приврзокот 454263
Мммм религијата на мирот. Замисли имаме сограѓани во оваа "држава" што активно се борат за сето ова да стане реалност. Да бидам уште попрецизен, имаме и на форумот овде, секој ден разменуваме мислења со такви луѓе. На пример @puno @Tigri11 и @NakedEye (поранешен дрндрнјариња). Секоја чест момци прекрасна религија.![]()
А извини што очекуваше Швеѓанецов дека ќе му се случи на широк сокак со маицава? Кафе дека ќе го частат?Koga sme kaj kulturata
"Швеѓанецот" мислел дека е во Шведска, не знаел дека шета по Мордор.А извини што очекуваше Швеѓанецов дека ќе му се случи на широк сокак со маицава? Кафе дека ќе го частат?
Хахаха ооо шкипе ако сакаш да се курчиш треба да си спремен и дека ќе го јадеш.O kloshari, obicna maica so shqipe... no vie isto kao srbite bidejki ispagate vo istitata familia na gomna, imate kompleksi koj ocigledno ne mozhe da se leci. Zatoa serbia ke ostane samo so beeograd, a vie so Severnata.
Мордор е секаде каде што следбениците на педофилот мухамед се мнозинство. Ете не треба да идеш многу далеку. Само искочи од прчварата каде што живееш и кажи ми дали се осеќаш како на некој сет за снимање на пост-апокалиптичен филм."Швеѓанецот" мислел дека е во Шведска, не знаел дека шета по Мордор.
Prvo klosar, koa veke ne vregas site ke ti se obratam i jas taka, decava se navivaci i normlano e da go "soblecat" likot, kao so bi me soblekle i mene da otidam so maicka na Vardar kade so moze go iam kutlesot ili karta na golema Makedonija, dzabe samo placki pravite ama toa ste vie. Vtoro ja stavrno ne znam sto ocekuvate be, da ve ceka nekoj so lokum i kafe, posle se sto pravite na nasi kade so ste mnozinstvo.O kloshari, obicna maica so shqipe... no vie isto kao srbite bidejki ispagate vo istitata familia na gomna, imate kompleksi koj ocigledno ne mozhe da se leci. Zatoa serbia ke ostane samo so beeograd, a vie so Severnata.
Тостер кое е ова место Манастир ?Koga sme kaj kulturata
Убаво му направиле со иредентистичка маица. Противзаконски е истата да ја носи, ама кај нас законот е селективен и не важи за сите.Koga sme kaj kulturata
Vidi mene mi e zal za toj obicen narod tamu na zapad i milo mi e sto stvarno se osvesthvaat, posebno za rabotnickata sredna klasa ama sekoj si go gleda svojot dvor prvenstevno, treba i nie da prestaneme da ziveeme vo bajki i istoto da go pravime toa tuka kaj nas. Inaku da, za razlika sto porano jadea gomna kaj nas mudzive kao ete na zapad ne e bitno koj so e pa vikaa vo London e musliman gradonacalnik, sega site vidovme do kade stigna istiot London, pred skoro vreme blizok sorabotnik na gradonacalnikot, normalno isto Pakistanec musliman e obvinet za seksualen napad na 16 godisno devojce iskoristuvajki ja pozicijata. Ubavo e sto svetot sfaka sto e islanot samo malku e predocna.Во моментов обичниот народ низ цела Англија е излезен по улици.Протестираат прд хотелите во кои има мигранти.Истото се дешава и во Австралија.Народот конечно свати со кого си има работа.Сватија дека некој сака да ги исламизира и замени само затоа шо се Христијани.Значи има многу снимки на You Tube.Сега е моментот да се пишат коментари таму,за вистината 2001ва,за Смилковско,за Диво Насеље.Заедно сме појаки треба да го искористиме моментумот.Џабе овде се расправате со Tigri синкир него не му е јасно.Обичниот народ од запад не ни е крив за 2001ва.Ние бефме само пробен балон за тоа сега шо се спроведува низ Европа.
Мислиш некој ќе те тепа во Албанија или Косово ако имаш сонце на гардероба?Ај ставете се отспротива, што ќе се случеше да дојдеше каур на утакмица во Тетово со провокативна порака на маица... Или премногу размислување е тоа?
Не ви е чудно како никој каур не се сетил да купува имот и да прави куќа таму каде сте вие (сега) дефинитивно мнозинство. Но вашите слободно купуваат имот и прават куќи во целосно македонски средини... Навистина не ви е чудно од каде тој диспаритет? Ајде. Не ми изгледате на глупи, навистина мора да се правиме глупи?
Провоцирал. Епа јбг, јадел ќутек... Ајде што почесто реалноста да не посетува. Забегавте. Многу забегавте.
Ќе се освестуваат,ам за жал и таму има шарени демек либерални платеници меѓу обичниот народ и политичарите.Тие се најголемиот проблем.Со такви платенички гнаси не мојш лесно да излезиш на крај.Vidi mene mi e zal za toj obicen narod tamu na zapad i milo mi e sto stvarno se osvesthvaat, posebno za rabotnickata sredna klasa ama sekoj si go gleda svojot dvor prvenstevno, treba i nie da prestaneme da ziveeme vo bajki i istoto da go pravime toa tuka kaj nas. Inaku da, za razlika sto porano jadea gomna kaj nas mudzive kao ete na zapad ne e bitno koj so e pa vikaa vo London e musliman gradonacalnik, sega site vidovme do kade stigna istiot London, pred skoro vreme blizok sorabotnik na gradonacalnikot, normalno isto Pakistanec musliman e obvinet za seksualen napad na 16 godisno devojce iskoristuvajki ja pozicijata. Ubavo e sto svetot sfaka sto e islanot samo malku e predocna.