Мујо и Хасо

Хасо отишол кај Мујо на гости. Викнал:
-Мујоо дома ли си?!
-Не! Викнал Мујо. А Хасо рекол:
-Не лажи патиките ти се тука!

Како Мујо го пцуе својот син :
- Кога синот е мал, му вика: јебем ти матер!
-Кога синот има 10 години: јебачу ти матер!
-Кога синот има 20 години: јебо сам ти матер!
- Кога синот има 30 години: јебо ти пас матер!

Се вработил Мујо во музеј и на крајот на првиот работен ден оди кај шефот:
- Шефе, ќе бидете многу задоволни од мене. Работам овде само еден ден, а веќе продадов два Пикаса и еден Рембрант.

Мујо со денови бил во депресија.Толкава депресија што во главата постојано му одѕвонувале 2 гласа.
Првиот глас бил опуштен и го тешел
-Мујо нема причини да бидеш нерасположен, тоа беше само секс без емоции. Види, не си ни прв ни последенлекар што ја онадил својата пациентка.Впрочем , немаш постојана врска, па можеш да си дозволиш такво нешто и никој не може да каже дека некого си изневерил.И најпосле, сите лекари тоа го прават, опушти се, тие варијанти -секс за една ноќ- денес се сосема вообичаени.
А вториот глас го потсетувал
-Мујо, ти си ветеринар!

Стојат Мујо и Хасо на даската за скокање на скокалницата над базенот и се спрема Мујо да скокне. Хасо му вели: Кога те гледам вака ми личиш на орел.
- Заради фигурата тоа?
- Не заради ноктите на нозете.

Како умрел Мујо ?
Си купил нов бумеранг, а стариот го фрлил.

Се вратил Мујо од партиски состанок потечен во двете очи.
"Што се случи?"- го прашале.
"Па, знаете, партискиот состанок беше многу долг..."
"И ?"
"Јас седев зад Фата..."
"И?"
"Фата стана да дискутира, а фустанот и беше влезен во задникот. Јас и го извадив, а таа се заврте и ме тресна по око."
"А другото око?"
"Па, состанокот беше навистина многу долг. Фата пак стана да дискутира, ама овој пат фустанот не и беше во задникот. Јас знаев дека Фата сака фустанот да и стои во задникот, па и го ставив."

Се вратил Мујо од партиски состанок потечен во двете очи.
"Што се случи?"- го прашале.
"Па, знаете, партискиот состанок беше многу долг..."
"И ?"
"Јас седев зад Фата..."
"И?"
"Фата стана да дискутира, а фустанот и беше влезен во задникот. Јас и го извадив, а таа се заврте и ме тресна по око."
"А другото око?"
"Па, состанокот беше навистина многу долг. Фата пак стана да дискутира, ама овој пат фустанот не и беше во задникот. Јас знаев дека Фата сака фустанот да и стои во задникот, па и го ставив."

хахаха :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: закон е вицов

Разговараат Мујо и Хасo
М:Лее,пак ми се иде во Австралија!"
Х:A кога тоа си бил во Австралија?"
M:Ма не сум бил,ама и вчера ми се идеше"

Го гледа мујо Хасо целиот тажен, па го прашува:
- Šta je bolan?
А Хасо вели:
- Како што е, добив одказ од ресторанот.
- Pa kako bolan?
- Па дојде една Американка во ресторанот и кога дојде моментот за десерт, Американката прашува што имаме, а јас убаво и' понудив: "Would you like tufakiju?"

Мујо го прашува Хасо:
- Абе Хасо, вика жена ти кога имате секс?
- Вика, како не, кога го бришам од завеса.

Решиле Мујо и Хасо да бегаат преку граница. Заклале една крава, ја одрале
и влегле во нејзината кожа - Мујо напред, а Хасо пазади. На граничарите им била сомнителпа кравата и почиале да ја испитуваат. И дале да јаде трева; Мујо ја јаде тревата, а Хасо се смее. Откако ја изел тревата почнал и Мујо да се смее.
"Што ти е, што се смееш?"
"Еве, гледам тројца граничари како водат еден бик"- одговорил Мујо.

Хасо: Мујо ај да ми помогнеш да ги исечам дрвјата.
Мујо: Не можам имам полова болест!
Хасо: Е што ти е бе?
Мујо: Ме боли кур за твоите дрвја!

Пијат Мујо и Хасо една вечер и по некое време Мујо повратил врз новата кошула.
Мујо:
- Ќе ме убие фата!
Хасо:
- Ма остави го тоа болан, стави 5 евра в џеб и кажи дека некој ти исповраќал на кошулата и дека ти дал 5 евра за хемиско чистење.
И така, продолжиле да пијат. таа вечер успеал Мујо некао да се прибере дома, а фата го чека на прагот:
- Погледни се будало, смрдиш и си се исповраќал врз новата кошула...ми се гадиш!
Мујо:
- Чекај бе фато, можам се' да ти објаснам! Јас се напив само две, а некоја будала се налокала, па ми поврати на кошулава и ми даде 5 евра за хемиско чистење.
фата:
- Овде има 10 евра, што ти е!
Мујо:
- Ааа, да, заборавив, и ми се посра во гаќиве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom