Мубарек Рамазан!

• Креатор на темата Креатор на темата reemteY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Почитувани, ни отиде и овој Рамазан...
На сите нам ни беше жал синоќа, по клањањето на последната теравија... последна од оваа година, Аллах да не почести со следниот Рамазан, со следната теравија и ифтари, со прошка на гревовите, со кабул за довите, бирикетен месец и тнт..
Кој постеше Аллах да ги наргади како во овој свет така и во другиот, кој не постел иншАллах следниот Рамазан Аллах да му/и овозможи!
Поздрав до сите драги членови
Селаму Алејкум

Помина и овој Рамазан. Алах нека ги прими вашите ифтарски молитви и рамазанскиот пост, во здравје и среќа да го пречекаме наредниот.

Cestit BAJRAM

Cestit Bajram za site Muslimani vo celiot svet...

attachment.php

ајде и од мене....
Bayramınız Mübarek Olsun
Gëzuar Bajramin[
Честит Бајрам ...на сите муслимани што слават... и утре да биде убав весел ден со многу пари и баклава :smir:

Честит празник на сите муслимани....утре ке има баклава јадење :zlo:

Честит бајрам на сите муслимани, чекам баклава... ама озбилно :)

Кум сум на муслимани, голема чест ми е што ги познавам, големи луѓе. Утре ќе одам на баклава, најдобрата што може да се направи.

Честит празник!

Zdravje, srecha, radost i ubavina ,a pred se Vechnata *Svetlina na *Duhot *BOZJI, im ja posakuvam odsrce na site shto postele i na site shto ne postele!

AMIN

Језда не знам како се вика т.е честита кај вас.. али на нашки ќе кажам, честит и среќен празник на сите припадници на Муслиманската вероисповест.. па џитнете некоја баклава и навака.. и чајче .. :P .... :party1:

Честит бајрам на сите муслимани,џитнете некоја баклава мореее....:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom