MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Би требало бидејки не ти е истечен последниот пакет.
И јас така мислам, логично е. Не треба да има врска каде го активираш пакетот. Битно е да е навреме.

Апдејт: Ставив кредит од тобако на мојот број (сметка) и преку мобилната апликација МТЕЛ активирав годишен пакет еден ден пред истек. Останаа акумулираните ГБ интернет, само не бев достапен. Значи, откако ќе активирате пакет, рестартирајте го телефонот.
А проверив откако активирав, си имав 4Г интернет од мрежата (data) ама покасно дознав дека не сум бил достапен.

Grcija na cosmote sam tel,se prefrla internet top, dopolnet 1gb za 199mkd, koj za 2 dena se potrosi, raboti super, ama brojot e nedostapen kredit 0.Eve speed od granica....

Attachments

• Messenger_creation_2BB3C675-E143-4EA3-B420-BB725DB67BB5.jpg
    Messenger_creation_2BB3C675-E143-4EA3-B420-BB725DB67BB5.jpg
    34,9 KB · Прегледи: 9
  • Messenger_creation_5670BD94-1B88-4E9E-A25F-F339E99933D7.jpg
    Messenger_creation_5670BD94-1B88-4E9E-A25F-F339E99933D7.jpg
    37,1 KB · Прегледи: 9
Како да видам кога ми истекува целиот пакет? Имам годишен а покажува само кога завршуваат гигабајтите на месечно ниво?

Никаде. Само салон или телефон. Ако и тие знаат.

Еден заобиколен начин е да видиш колку акумулирани минути во МТЕЛ зона имаш. Секако, тоа само ако не ги користиш и се акумулираат. Месечно се доделуваат по 1.000, па количината / 1.000 = одминати месеци.

Како да видам кога ми истекува целиот пакет? Имам годишен а покажува само кога завршуваат гигабајтите на месечно ниво?
Na telefon,so povik ili preku mtel zona minuti....
Автоматски споено мислење:

Никаде. Само салон или телефон. Ако и тие знаат.

Еден заобиколен начин е да видиш колку акумулирани минути во МТЕЛ зона имаш. Секако, тоа само ако не ги користиш и се акумулираат. Месечно се доделуваат по 1.000, па количината / 1.000 = одминати месеци.
Tocno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom