Jok, Vo lte ima samo postpejd a1, nema ni za greenmobile voLteМтел не поддржува VoLTE?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jok, Vo lte ima samo postpejd a1, nema ni za greenmobile voLteМтел не поддржува VoLTE?
Imas Lte 4g internet ama nemas povici preku Lte, ajde so priklucen mobil data zvoni nekade da vidis dali ke ostani kaj mrezata lte,
,,,vidi mme stvarno,,,aj toa ,,,tuku prefrla i na 3G,,,Imas Lte 4g internet ama nemas povici preku Lte, ajde so priklucen mobil data zvoni nekade da vidis dali ke ostani kaj mrezata lte,
Автоматски споено мислење:
Epa toa e VoLte , koj nema(voLte) na povik se simnuva na 3g a naskoro i na 2g, bidejki 3g ke se isklucuva 99% na kraj na 2026...,,,vidi mme stvarno,,,aj toa ,,,tuku prefrla i na 3G,,,
,,,ok e ,,,ionaka mi e potreben internetot,,,a brojot ni jas sam ne si go znam,,,ako neshto ne odi ete go Telekom,,Epa toa e VoLte , koj nema(voLte) na povik se simnuva na 3g a naskoro i na 2g, bidejki 3g ke se isklucuva 99% na kraj na 2026...
Na telekom e veke isklucena 3g povejke od 1godina
Mozi i prerd vreme, den/dva, ako imas data povejke gb keti se prefrlat vo noviot paket,ako ti izmini mislam deka nema sto da se prefrli vo noviot .....Paketot sto go dobiv pri migracija zavrsuva za 5 dena (12 meseci). Dali neiskoristeniot internet ke se prefrli vo sledniot paket koga ke se plati? Koga treba da se aktivira noviot paket (i da se plati) otkako ke zavrsi stariot ili