Da ne ja vmetnat lyca tuka...Izgleda gi menuvaat paketite ,a mozi so kod da se aktiviraat preku menito *100#
I tamu e so ussd kodovi,steta sto nemame nikoj od mtel pripejd,da spodeli ussd kodovi koi im se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne ja vmetnat lyca tuka...Izgleda gi menuvaat paketite ,a mozi so kod da se aktiviraat preku menito *100#
Da ne ja vmetnat lyca tuka...
I tamu e so ussd kodovi,steta sto nemame nikoj od mtel pripejd,da spodeli ussd kodovi koi im se
Kako sto globaltel rs,go stavija pod mts kapa & mreza i se drugo....како ќе ја вметнат кога не е нивна
Globaltel не беше на Pink телевизија?Kako sto globaltel rs,go stavija pod mts kapa & mreza i se drugo....
Go kupija telekom srbijaGlobaltel не беше на Pink телевизија?
Да ама пред да биде дел од Телеком Србија се рекламираше на Pink знам неколку пати сум видел.Go kupija telekom srbija
kako moze da napravam na telefonot da imam 5G mreza deka u paketot mi sledi a gore pisuva 4gДобра вест, ако ништо друго Мтел знае што прави. На Лајка многу работи не функционираат
а телефонот ти поддржува 5Gkako moze da napravam na telefonot da imam 5G mreza deka u paketot mi sledi a gore pisuva 4g
а телефонот ти поддржува 5G
telefonot podrzuva ama neznam kako da go konektiram probav na pocetok so restart pa so vagaj stavaj karticka gleam koj zborim na povik se prefrla na H+ a potoa pa se vraka 4G vlegov u meni cepkav sve i svasta apn conection vpn so ti znam ama pak istoа телефонот ти поддржува 5G
telefonot podrzuva ama neznam kako da go konektiram probav na pocetok so restart pa so vagaj stavaj karticka gleam koj zborim na povik se prefrla na H+ a potoa pa se vraka 4G vlegov u meni cepkav sve i svasta apn conection vpn so ti znam ama pak isto
Se koristi kodot *100#Da ne pisuvam vo temata na lycamobile (iako taa bi se preselila tuka naskoro)
ako ima nekoj od mtel da aktivira pripejd dop.paket neka spodeli nesto tuka.....bidejki na web nema nisto nema aber za app.
I opsto za pripejd koj e nesto da spodeli kako aktivira kako proveruva data,i slicno