Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Konstatacijata nema vrska so realnosta ...Znaci Mtel spored brzinata na internetot se pojaki od lycamobile bidejki vo niv seuste ne gledaat konkurencija.
Za mtel vikas ne se isplajka.??Na mtel e pobrz od lajkamobajl imam sporeduvano vo mnogu slucaevi mislam deka toa e oti telekom srbija ima pogolem dogovor so a1 niz povekje drzavi kade operiraat i zatoa a1 gi stava pred lajka, kolku i da e pobrz i podobar i najdobar neka e ne se isplakja
Nema vrska i jas barav da mi ja smenat so a1,sim (imam od belite usim One-Vip )pred da se rebrendiraat A1, od tehnicarite mise javija i vikaat nema vrska dali vip dali a1 po iccd tie znaat dali sim e OK.Znaci ako se optereteni mnogu baznite stanici, poslab internet
Eden test od A1. Mnogu slabo. Dali treba da ja smenam sim kartickata bidejki uste e so VIP.
Чудно како досега не си ја меналZnaci ako se optereteni mnogu baznite stanici, poslab internet
Eden test od A1. Mnogu slabo. Dali treba da ja smenam sim kartickata bidejki uste e so VIP.
Od zena mi e telefonot i sim kartickata, pa ne sum obrnal vnimanieЧудно како досега не си ја менал
Pa normalno sigurno nema da recam za lajka hahaZa mtel vikas ne se isplajka.??
MTEL имаат поскапи пакети за припејд и тарифирањето на интернет е на 100КВ, кај Lycamobile ти е на 1КВ. LycaMobile е задолжителниот оператор кој влегува во Макеоднија како резултат на спојување на Оне и Вип оператор.Купив припејд бројче од мтел и инретнетот е дупло побрз и постабилен за разлика од лајкамобиле а сепак ја користат истата мрежа. Дали постои некоја можност од А1 намерно лајкамобиле да има послаб интернет ? Тестот е направен на иста локација и со ист телефон.
Нема врска Сум картичката, вип картичката ја користам години и да си блиску до базна ќе извајш некаде 112 со 50/60 зависи од телефонот. Нема потреба да ја менувате картичката, сепак таква им е мрежата на А1, некаде има појаки резултати, некаде помали. Еве од некни резултат кај автобуска нова блиску Прилеп:Od zena mi e telefonot i sim kartickata, pa ne sum obrnal vnimanie
Сега има промоција на Мтел за 250 денари купив сим бројче со 50 минути и 14 гига за цел месец. Претходно беше пакетот за 15 дена сега цел месецMTEL имаат поскапи пакети за припејд и тарифирањето на интернет е на 100КВ, кај Lycamobile ти е на 1КВ. LycaMobile е задолжителниот оператор кој влегува во Макеоднија како резултат на спојување на Оне и Вип оператор.
Мтел имаат подруг договор со А1 и заради тоа имаш поголема брзина, плус гратис од А1.
Нема врска Сум картичката, вип картичката ја користам години и да си блиску до базна ќе извајш некаде 112 со 50/60 зависи од телефонот. Нема потреба да ја менувате картичката, сепак таква им е мрежата на А1, некаде има појаки резултати, некаде помали. Еве од некни резултат кај автобуска нова блиску Прилеп:
Gb super ama 50min, mizerija ejj 2024 sme pa vo denot imam po 30/50povici pod 1min, i zaminaa minutite,posle ...???Сега има промоција на Мтел за 250 денари купив сим бројче со 50 минути и 14 гига за цел месец. Претходно беше пакетот за 15 дена сега цел месец
Lyca i A1 speedtest ist tel(4g bouth sim)ista lokacija i server razlika 20/30sekundi ...MTEL имаат поскапи пакети за припејд и тарифирањето на интернет е на 100КВ, кај Lycamobile ти е на 1КВ. LycaMobile е задолжителниот оператор кој влегува во Макеоднија како резултат на спојување на Оне и Вип оператор.
Мтел имаат подруг договор со А1 и заради тоа имаш поголема брзина, плус гратис од А1.
Нема врска Сум картичката, вип картичката ја користам години и да си блиску до базна ќе извајш некаде 112 со 50/60 зависи од телефонот. Нема потреба да ја менувате картичката, сепак таква им е мрежата на А1, некаде има појаки резултати, некаде помали. Еве од некни резултат кај автобуска нова блиску Прилеп:
libertas.mk