MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547

Attachments

Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547
Od mtel speedtest,e blokirana/pomisliv deka samo od mojot tel, e taka ama probav od 5 razlicni na nikoj ako zapocne test ne zavrsuva, speedtest preku web, tera drugi app nema problem, iptv tera, youtube tera,druga app speedtest tera......
nesto e cudno tuka/secka internetot na 1~2sek.
Ima nekoj sto se razbira povejke dali e dubble nat ili i povejke(ili nesto drugo?) i poradi toa e ova,bidejki se drugo raboti ...
Автоматски споено мислење:

Ima nekoj sto se razbira povejke dali e dubble nat ili i povejke(ili nesto drugo?) i poradi toa e ova,bidejki se drugo raboti ...
Vucic kompani ke ispadnat 3x polosi od indiecot .....tamu vakvi restrikcii nemase

Attachments

Последно уредено:
Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547
Mtel opet kaput .....
cirkuz, potoa lycamobile ne cinel ...eheeee indiecot 10godini bil ponapred od Vucic .....

Член од
28 ноември 2022
Мислења
554
Поени од реакции
1.037
Vucic company ,,stana nepodnosliv,,. Pari krade, gi nemame site servisi kako pod lyca //osobeno me iritira ,,balkan roaming,, sto go nemam a ,,go koristev,,//, nemame aplikacija, nemame ussd kodovi, nemame tehnicka so mozok, itn, itn lista cela ,,moze da iskucam,, no site znaeme.
Mreza kaputt tocno. Imase ,,ovdeka,, sto plukaa po lyca ,,pa mozebi sega se srekni so Vucic,,. Ne bi rekol ,,neli,,?

Kolega, jas imam dva ,,licni broevi,, , sinovite po eden. Znaci nie sme 4 broevi spremni za prigovor do AEK. Broj ,,me mene,, so 4 broja i da se angazirame ,,da si gi barame pravata,, koi Vucic ni gi odzede

Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547
Vucic company ,,stana nepodnosliv,,. Pari krade, gi nemame site servisi kako pod lyca //osobeno me iritira ,,balkan roaming,, sto go nemam a ,,go koristev,,//, nemame aplikacija, nemame ussd kodovi, nemame tehnicka so mozok, itn, itn lista cela ,,moze da iskucam,, no site znaeme.
Mreza kaputt tocno. Imase ,,ovdeka,, sto plukaa po lyca ,,pa mozebi sega se srekni so Vucic,,. Ne bi rekol ,,neli,,?

Kolega, jas imam dva ,,licni broevi,, , sinovite po eden. Znaci nie sme 4 broevi spremni za prigovor do AEK. Broj ,,me mene,, so 4 broja i da se angazirame ,,da si gi barame pravata,, koi Vucic ni gi odzede
Vo ponedelnikot na 10.03 od 10.50 do 13.10h, denes od 08.05 do 10.50h,
Super !!! Blazesi ni na site ova vaka na 3/4 dena ako tera + internetot samo odi disconnected 1~3sekundi i pak se vrajka .....
Od mTel nudat besplatno promena na sim,(demek ke se resele problemite)
A prijava do aek moze samo prvo na pismeno do Mtel zalba ,pa so odgovorot od Mtel ako ne si zadovolen da prijavis na pismeno Aek

Член од
11 мај 2024
Мислења
93
Поени од реакции
232
na edniot br, zavrsi od lyca oaketot
jas dopolniv 1300, za 6m, plajkajneto odi preku halk banka/isto kako sto plajkas evn i dr,stasuva otp, a toa dali ja pamti karticata bi mozele da vidime koga ke ja pustat app,ako ima takvi detali....
se javuvas 073800010 i ti aktiviraat ti stiga vednas sms i teras ....
Валиден ми е уште пакетот од лајка, ама ми треба да ставам кредит да свртам во странство...

Член од
14 мај 2023
Мислења
110
Поени од реакции
109
Vo ponedelnikot na 10.03 od 10.50 do 13.10h, denes od 08.05 do 10.50h,
Super !!! Blazesi ni na site ova vaka na 3/4 dena ako tera + internetot samo odi disconnected 1~3sekundi i pak se vrajka .....
Od mTel nudat besplatno promena na sim,(demek ke se resele problemite)
A prijava do aek moze samo prvo na pismeno do Mtel zalba ,pa so odgovorot od Mtel ako ne si zadovolen da prijavis na pismeno Aek
Дали е потврдена таа информација од Мтел дека нудат бесплатно замена на сум картичка ? И ако е така дали може да се замени сим картичката во нивните партнери низ другите градови во Македонија.

Zet

Член од
15 април 2024
Мислења
11
Поени од реакции
7
Дали е потврдена таа информација од Мтел дека нудат бесплатно замена на сум картичка ? И ако е така дали може да се замени сим картичката во нивните партнери низ другите градови во Македонија.
Јас ја чекам новата картичка речиси еден месец :LOL:

Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547
Mene me upatija, kaj partnerska telco mislam bese/besplatno da mi dadat zamenska mtel sim(odnosno ke dojdi orginal mTel)bidejki ovaa e prevzemena ....
Ako rabotat popladne odam da smenam bar edna za pocetok da vidam dali ke se resi

Јас ја чекам новата картичка речиси еден месец :LOL:
.....oooooo 1mesec??? Cekas zamena na sim lyca so mtel??
Kakvi problemi imas ..??

Член од
14 мај 2023
Мислења
110
Поени од реакции
109
Jas barav pred eden mesec da mi ja smenat sim kartickata vo salonot na Mtel vo city mall no mi pobaraa 200 denari za zamena. I jas ne se soglasiv. Ako sega e besplatno vednas ke odam da mi ja smenat.

Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547
Jas barav pred eden mesec da mi ja smenat sim kartickata vo salonot na Mtel vo city mall no mi pobaraa 200 denari za zamena. I jas ne se soglasiv. Ako sega e besplatno vednas ke odam da mi ja smenat.
Jas imam prijaveno +10pati deka imam problem dojdovni/pojdovni povici i so internet(sam se diskonektira), od tamu mi zvoneja i posle povejke proverki, prvo resenie da se smeni sim......i prasav vika nema da vi se naplati/moze da ja zemite od partnerski salon....

Zet

Член од
15 април 2024
Мислења
11
Поени од реакции
7
Mene me upatija, kaj partnerska telco mislam bese/besplatno da mi dadat zamenska mtel sim(odnosno ke dojdi orginal mTel)bidejki ovaa e prevzemena ....
Ako rabotat popladne odam da smenam bar edna za pocetok da vidam dali ke se resi

.....oooooo 1mesec??? Cekas zamena na sim lyca so mtel??
Kakvi problemi imas ..??
Ne e nekoj seriozen problem, posle regularen mesecen update na softverot na telefonot na mrezata mi se pojavi roaming i nekolku dena nemav pristap do internet, sega e okej samo toa znakceto stoi za roaming. Prvicno se javiv vo kontakt i mi rekoa ke ja smenime karticata vo telko i odam tamu se javi covekot tamu kaj nekoja i mu vika nie ke mu pustime po posta i eve uste ja cekam karticata :icon_lol:

Член од
29 август 2008
Мислења
6.038
Поени од реакции
4.547
Ne e nekoj seriozen problem, posle regularen mesecen update na softverot na telefonot na mrezata mi se pojavi roaming i nekolku dena nemav pristap do internet, sega e okej samo toa znakceto stoi za roaming. Prvicno se javiv vo kontakt i mi rekoa ke ja smenime karticata vo telko i odam tamu se javi covekot tamu kaj nekoja i mu vika nie ke mu pustime po posta i eve uste ja cekam karticata :icon_lol:
Toa sto stoi R, nee nisto i nee problem, kaj mene ima realni problemi,koi od tamu gi gledaat, deka sam se diskonektira, mozebi zatoa ponudija zamena Sim besplatno bidejki navistina ima problemi , ponekogas e nedostapen na full mreza, od 2ri pat si zvoni .....Kaj mene nema R, ama pak ima xx problemi

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom