MTEL Македонија {моб. оператор}

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
И сите кога ќе се портираат на А1 нареден месец оп 700 денари припејд. Не за џабе стои известување дека е промотивна понуда т.е во секој момент може да ја прекинат
I toa drzi muabet,ama kako sto pisav nasledena situacijava e ...

Член од
14 мај 2023
Мислења
95
Поени од реакции
97
Ke cekame, ama sme zateknati od situacijata i pokraj uste 9/10meseci na super20012m, ako ne biva ke portirame najmalce na a1 pripejd
Како ќе оди портирањето од мтел припејд на припејд А1.? Мислам ќе има проблем бидејки ќе треба да ставиме кредит на мтел од 236 денари за да не префрлат на А1.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
Како ќе оди портирањето од мтел припејд на припејд А1.? Мислам ќе има проблем бидејки ќе треба да ставиме кредит на мтел од 236 денари за да не префрлат на А1.
Toa 236 e normanlo sekoj operator, taa cena e od Aek

Член од
20 јануари 2009
Мислења
658
Поени од реакции
543
Јас искрено ова Мтел го гледам како едно големо разочарување. ми текнува кога ги најавуваа мислиш кизнај кој гигант ќе дојди, па ајде излегоа со мизерните понуди и мислев дека ќе им треба неколку месеци дури да понудат некоја интересна понуда, ама како шо гледам ете и после скоро 3 години, ништо од најавеното. Јас живеам Германија и баш мислев да ги префрлам моите на Мтел, а и јас тука на Германскиот да одам за да би имале бесплатни разговори кои не се преку интернет, но искрено понудата воопшто не е поволна и интересна. А во Германија (и споредував и Швајцарија и Австрија), имаат навистина конкуретна понуда, на пример за 10 евра 12 ГБ интернет во Германија и ЕУ и Земјите на Мтел, вклучувајќи ја и Македонија, плус некој додатоци за Албанија, Турција итн. А апликацијата е крш, читав коментари дека за ништо не ја бива.
Така да апел до сите, да си замините на а1 таму е најповолно во моментот, ако се рачуна и корисничката поддршка, немањето на проблеми со мрежи, глуви повици итн. На лајка бев во Македонија некои 6 месеци ама ги баталив баш ради тие некои недосредени работи.

corban83

Corban
Член од
22 јули 2024
Мислења
65
Поени од реакции
42
На колку време можеш да правиш port out од еден на друг оператор. 6 месеци?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
На колку време можеш да правиш port out од еден на друг оператор. 6 месеци?
Ako nemas dogovor na 30 dena
Автоматски споено мислење:

Јас искрено ова Мтел го гледам како едно големо разочарување. ми текнува кога ги најавуваа мислиш кизнај кој гигант ќе дојди, па ајде излегоа со мизерните понуди и мислев дека ќе им треба неколку месеци дури да понудат некоја интересна понуда, ама како шо гледам ете и после скоро 3 години, ништо од најавеното. Јас живеам Германија и баш мислев да ги префрлам моите на Мтел, а и јас тука на Германскиот да одам за да би имале бесплатни разговори кои не се преку интернет, но искрено понудата воопшто не е поволна и интересна. А во Германија (и споредував и Швајцарија и Австрија), имаат навистина конкуретна понуда, на пример за 10 евра 12 ГБ интернет во Германија и ЕУ и Земјите на Мтел, вклучувајќи ја и Македонија, плус некој додатоци за Албанија, Турција итн. А апликацијата е крш, читав коментари дека за ништо не ја бива.
Така да апел до сите, да си замините на а1 таму е најповолно во моментот, ако се рачуна и корисничката поддршка, немањето на проблеми со мрежи, глуви повици итн. На лајка бев во Македонија некои 6 месеци ама ги баталив баш ради тие некои недосредени работи.
Abe ovie ne se salam, em kradat po 5mkd na *100# em se pravat na udreni, aktiviran 7dena samo da se testira 2gb i 1000min,(mtel zona)kon drug mtel br, vo Mk vika nadopolnete :( pak im zvonam vika restartirajte ...wtf??? im vikam seriozni ste.? ami vika utre od 08 do16 javetese tehnicarite ke proverele, a jas se zasiliv Mtel de. ,ke zvonam ....call ended od start...... Brzina na 4g ist telefon ista lokacija ista brzina so A1.
Ama se drugo e pisi cafka ovde da zavrsat od lyca paketite i belaa caooo

Attachments

Последно уредено:
Член од
26 септември 2012
Мислења
8.367
Поени од реакции
7.136
Истече важноста на пакетот кој беше уште од лајка,за одма да ја исклучат картичката:pos:

кој легенди

НЕПРЕПОРАКА за факин мтел

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.202
Поени од реакции
6.237
Истече важноста на пакетот кој беше уште од лајка,за одма да ја исклучат картичката:pos:

кој легенди

Пробај на апликацијата на Lyca да ставиш кредит за 12 месеци.

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
Пробај на апликацијата на Lyca да ставиш кредит за 12 месеци.
Ne mozi vika number port out

кој легенди

So aktiven paket ne mozi da se zvoni na mTel zona(site mtel drzavi) od support pojma nemaat zosto, xxx pati ne mozeme da se razbereme ili ne znaat ili ne sakaat da svatat...
Jas se otkazuvam, sto raboti raboti da zavrsat super200/12m od tekovnite brojcina i port out.!!!
Btw i nekoj drug spodeli po 5 denari kradat kredit ....misteriozno iscezna dopolnetiot(zatoa ne pravat app, bidejki tamu ke vidis za sto ti naplajkaat)
Ova ti bilo teska golema mizerija ......
LycaMobile so site problemi i nedostatoci 3x bese podobar od mTel.!!!

Attachments

Последно уредено:
Член од
6 август 2014
Мислења
52
Поени од реакции
66
Како ми стои работава, сите ќе си заминеме, па ќе се слика МТЕЛ со за џабе купена Лајкамобајл! Ама, така им треба!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.202
Поени од реакции
6.237
Како ми стои работава, сите ќе си заминеме, па ќе се слика МТЕЛ со за џабе купена Лајкамобајл! Ама, така им треба!
Од целиов хаос најмногу се офајди индиецот :pos:

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
Napisav i pogore jas iako sum uporen vo mn, raboti ama so Mtel se otkazuvam ....nit znaat sto kazuvaat nitu imaat poim, na plasticarska da gi barale vrabotenite ke naidele na podobri,a dovolni ke im bea samo 4 lica koi rabotea vo lycamobile po dvajca vo prva/vtora smena,i rabotite ke im bea 100% polesni .! vaka tesko na site nas sto ne migriraat/portiraat od lyca na mTel/Uste pogolem problem e sto ne mozat da resat nisto bidejki na pripejd nisto ne im funkcionira!

Од целиов хаос најмногу се офајди индиецот :pos:
Tocno ....a nie okolu 60k korisnici ke krkame golema golgota

Член од
14 мај 2023
Мислења
95
Поени од реакции
97
Ne mozi vika number port out

So aktiven paket ne mozi da se zvoni na mTel zona(site mtel drzavi) od support pojma nemaat zosto, xxx pati ne mozeme da se razbereme ili ne znaat ili ne sakaat da svatat...
Jas se otkazuvam, sto raboti raboti da zavrsat super200/12m od tekovnite brojcina i port out.!!!
Btw i nekoj drug spodeli po 5 denari kradat kredit ....misteriozno iscezna dopolnetiot(zatoa ne pravat app, bidejki tamu ke vidis za sto ti naplajkaat)
Ova ti bilo teska golema mizerija ......
LycaMobile so site problemi i nedostatoci 3x bese podobar od mTel.!!!
Мене ми украдоа 170 денари. Ме направија будала дека сум ги потрошил. Кога им велам каде сум ги потрошил?дајте ми извештај, ми кажаа дека ќе ме контактираат, но една недела чекам не межи се јавија

Член од
29 август 2008
Мислења
5.938
Поени од реакции
4.436
Мене ми украдоа 170 денари. Ме направија будала дека сум ги потрошил. Кога им велам каде сум ги потрошил?дајте ми извештај, ми кажаа дека ќе ме контактираат, но една недела чекам не межи се јавија
......posle 24 povici(od mene kon niv) se javija tie 2 pati demek ke proverele .....
jas poamaterska rabota ne sum sretnal green za ovie e den i nojk.....

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.202
Поени од реакции
6.237
За среќа имам само 1.5 денари кредит така да и да сакаат нема што да ми земат.Ќе ја истерам и оваа 2025 со МТЕЛ додека не истечат 360 дена па здравје ќе видам што понатаму.

Kajgana Shop

На врв Bottom