mst Defrag - Никогаш повеќе не дефрагментирајте!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.332
Поени од реакции
34.783
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Вчера го инсталирав mst defrag, многу добро програмче за самостојно дефрагментирање што црпе речиси „ич“ ресурси од вашиот компјутер!

Баш го анализирав C: пред да го инсталирам, и после 20 минути! Резултатите беа зачудувачки. Се беше „спастрено“.
Нема потреба веќе од рачно дефрагментирање, инсталирајте и крај.

Симнете го програмчето тука, a за кракови снаоѓајте се сами. :wink:

Фала екстра програмче.

Фала екстра е програмчево го пробав и ми се свига ке заборавам да стискам на дерфагмент.:icon_lol:

Го има пробано ли некој друг освен Police кој (како мене) е презадоволен?

Го имам пробано од поодамна, супер е!
Но веќе година и пол користам Perfect Disk.

Како и да е, додека дефрагметирате, најдобро да немате активни програми. Програмот тешко или нема да може да ги среди.

humanoid напиша:
Го имам пробано од поодамна, супер е!
Но веќе година и пол користам Perfect Disk.
Мислам дека е сличен на овој мојов, само има понапредни опции (кои мене не ми требаат.), како на пример: кога да дефрагментира, колку ресурси да користи при дефрагментирање...

Овој што го користам ми се допаѓа затоа што е едноставен, зафаќа малку меморија, и си работи дури и кога имам многу активни програми.

Едноставно рулз.:wink:

Јас го пробав и дефинитивно го препорачувам на оние кои не го пробале.

jas koristam samo perfect disk

i go obozavam radi offline defragment i + mozam da mu go defragmentiram na tatko mi laptopt preku mreza dur on surfa...lol....ne za drugo mi trebaat portite da se otvoreni

A dobro,ovaa e podobro od norton system works?
Jas praam defregm so gornava programa ama si zema baagi vreme.Toa moze i deka jas slabo go defregm pc-ito.
Znaci ako ovaa mst e podobra togas da ja simnam.Aj kazete

mst Defrag

Prasav za ovaa programa na PP ama nemam odgovor.
Mi se javuva na start up a ja nema vo listata od run/msconfig/system configuration utility.
Dali toa znaci deka ovaa programa si raboti vo pozadina i deka nema potreba ja manuelno da go defragmiram sistemot?

Da ne go ima nekoj seriskiot na ovaa programa?
Za tri dena ke mi istece free trial-ot.
Aj ve molam

Profa напиша:
Da ne go ima nekoj seriskiot na ovaa programa?
Za tri dena ke mi istece free trial-ot.
Aj ve molam
Иди на astalavista.com имаш search ќе избереш андерграунд мрежа и барај на сајт кај шо пишува clean.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom