Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не бидува.исклучи го мсн и пак од ново логирај се
Не бидува.
Мислам кај некои контакти сум Онлајн а кај некој Не.
чудно, белким до утре ке се опорави.
hi
I really need some help...friend of mine told me that there is a program that I can detect if someone is just appear offline, but he is still there....on.
Is there any program i can know if is someone connected, but just appear off????
PLS???
ace__333@msn.com write me on the adress pls!
програм нема но...Messenger Discovery Live 1.5 има опција и покажува Display Notification кога некој е Appear Offline XDThere is no such program.
програм нема но...Messenger Discovery Live 1.5 има опција и покажува Display Notification кога некој е Appear Offline XD
Каде се наога таа опција?:uvo:програм нема но...Messenger Discovery Live 1.5 има опција и покажува Display Notification кога некој е Appear Offline XD
ааа?сигурен си ? е :bip:
важно покажува....:smir:Да де, и одкога ќе ти пише кој е Appear Offline, одма ти пишува тој така?
Некој кога ќе ти дојде пред врата и ќе чукне или заѕвони, сигурно не си толку глуп па да незнаеш дека некој има на врата така? :helou:
Како да го изгасам она од кога ќе го уклучам месенџерот и ако ми пише некој прв ми отвара прозорец од страна исто кога ќе се уклучи некој?
Како да го изгасам она од кога ќе го уклучам месенџерот и ако ми пише некој прв ми отвара прозорец од страна исто кога ќе се уклучи некој?