MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
јас имам еден проблем со мсн, значи вака јас секој ден зборам со роднини од Австралија преку видео, и по 10 дена мене што ме гледаат ми ослабува многу квалитетот на сликата, а по петнаесетина дена ич не ме гледаат, а јас ги гледам цело време со јак квалитет, јас имам 30гига и не ми е истрошен лимитот.
Чаре има???

јас имам еден проблем со мсн, значи вака јас секој ден зборам со роднини од Австралија преку видео, и по 10 дена мене што ме гледаат ми ослабува многу квалитетот на сликата, а по петнаесетина дена ич не ме гледаат, а јас ги гледам цело време со јак квалитет, јас имам 30гига и не ми е истрошен лимитот.
Чаре има???
Skype за ваква намена:smir:

Чаре има???

Можеби на нив им е истрошен и затоа прави проблеми или имаат слаба конекција.

Ама како што ти кажа Тимче,Skype за вакви работи е ТОП.

Можеби на нив им е истрошен и затоа прави проблеми или имаат слаба конекција.

Ама како што ти кажа Тимче,Skype за вакви работи е ТОП.
тие имаат само 2ГБ изгледа тоа е

Инсталирав месинџер и неможам да се конeктирам ми вика gateway apears offline. Како да го уклучам?

internet exporer дане е working offline?
ако е .рефреширај на internet expore и ке биде

Lugje pomosh.. online sum.. no moite kontakti mi me gledaat kako offline.
Iskluchiv i go ukluchiv msnto nekolku pati.. i pak isto :S

Lugje pomosh.. online sum.. no moite kontakti mi me gledaat kako offline.
Iskluchiv i go ukluchiv msnto nekolku pati.. i pak isto :S
Исто и овде, ама после 15тина минути се среди. Ја користам најновава верзија од месинџеров.

Инсталирав месинџер и неможам да се конeктирам ми вика gateway apears offline. Како да го уклучам?

Да не имаш wireless модем? Искучи го модемот и повторно вклучи се. Ова може да биде поврзано со „interfering“ со некоја друга конекција.

Кога одиш на траблшот кога ти ги селектира тие што ти се добри и што се исклучени после ти дава Repair? Ако ти дава кликни на тоа и би требало да ти се среди...

Кога одиш на траблшот кога ти ги селектира тие што ти се добри и што се исклучени после ти дава Repair? Ако ти дава кликни на тоа и би требало да ти се среди...

Дава repair ама не го поправа. Преку истава конекција се конектирам на PC и е ок а на лап топ ова прави

Иам еден проблем со мутавово мсн...
Кога и да се пуштам само што ќе се логирам ми се гаси самото, а кога ќе се логира брат ми не се гаси шо е сеа проблемот?!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom