MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
исклучи го мсн и пак од ново логирај се

Не бидува.

Мислам кај некои контакти сум Онлајн а кај некој Не.
чудно, белким до утре ке се опорави.

Ка ти се случува така почеки извесно време 10-15 минути се оправува. Најчесто заради интернето права така. :)

Appear Offline Detector For Messenger

hi
I really need some help...friend of mine told me that there is a program that I can detect if someone is just appear offline, but he is still there....on.
Is there any program i can know if is someone connected, but just appear off????
PLS???
ace__333@msn.com write me on the adress pls!

hi
I really need some help...friend of mine told me that there is a program that I can detect if someone is just appear offline, but he is still there....on.
Is there any program i can know if is someone connected, but just appear off????
PLS???
ace__333@msn.com write me on the adress pls!

There is no such program.

ааа?сигурен си ? е :bip:

2je8euo.jpg

sdzmgj.jpg

Па има и таква скрипта за МСН+. Кога некој е app off. ако отвори прозорец за конверзација со тебе а притоа не напише ништо ќе ти покаже.:toe:

ааа?сигурен си ? е :bip:

Да де, и одкога ќе ти пише кој е Appear Offline, одма ти пишува тој така?

Некој кога ќе ти дојде пред врата и ќе чукне или заѕвони, сигурно не си толку глуп па да незнаеш дека некој има на врата така? :helou:

Да де, и одкога ќе ти пише кој е Appear Offline, одма ти пишува тој така?

Некој кога ќе ти дојде пред врата и ќе чукне или заѕвони, сигурно не си толку глуп па да незнаеш дека некој има на врата така? :helou:
важно покажува....:smir:

Како да го изгасам она од кога ќе го уклучам месенџерот и ако ми пише некој прв ми отвара прозорец од страна исто кога ќе се уклучи некој?

Како да го изгасам она од кога ќе го уклучам месенџерот и ако ми пише некој прв ми отвара прозорец од страна исто кога ќе се уклучи некој?

Сакаш да направиш исто како да си „Busy“ ? Онака ако некој ти пише да ти се појави само во таскбарот, а да не ти искача дополнително прозорче од страна ?
Ако мислиш за тоа побарај низ опциите во делит за „Alert“ или „Message“ (зависи која верзија на МСН ја имаш). :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom