MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имам проблем со messenger-от. Ставив виста со sp1 го симињам и на инсталирање ми вика пробај пак покасно веќе неколку пати. Што е проблемот? :raz:

Пробај со Windows Live Messenger 2009

И претходно избриши се со Revo (или Absolute) Uninstaller

Со тоа и пробувам всушност а не напишав.

Ама БАШ со 2009 или со 8.5 или 8.1?

Избриши како што ти реков со Revo Uninstaller или со Absolute Uninstaller и инсталирај пак.

Ама БАШ со 2009 или со 8.5 или 8.1?

Избриши како што ти реков со Revo Uninstaller или со Absolute Uninstaller и инсталирај пак.

Во правоси јас сум глуп:uvo: нема везе еве сега го исталирам 2009.
Како и да е фала за помошта.

Ej kога сакам да говорам зошто ми го пише ова : ?
фала однапред.:smir:неkој аkо може да ми kаже.
3166o07.jpg

Ej kога сакам да говорам зошто ми го пише ова : ?
фала однапред.:smir:неkој аkо може да ми kаже.
3166o07.jpg

Оди во TOOLS - OPTIONS (или во TOOLS - Webcam and audio беше мислам....) и намести си таму.

Испадна 2009-ката фулл ? Ај ако е испадната линк за download :helou:

Ја даунлоадирав 2009бета верзијата од софтпедија и само што ја инсталирав, кога сакам да се уклучам ми излегува ова:

Signing to Windows Live Messenger Beta failed because the service is temporairly unavailable. Please try again later.
Anybody?

Ја даунлоадирав 2009бета верзијата од софтпедија и само што ја инсталирав, кога сакам да се уклучам ми излегува ова:

Anybody?

Кај многумина го покажува ова. Пробај неколкупати, би требало да се логираш. Ако не работи, Revo Uninstaller и делејт :toe:

Ова некој вирус е???Пред неколку недели ми излегвеше по 20 пати дневно па после прекина.Еве од вчера пак почна да излегвит.

Ова некој вирус е???Пред неколку недели ми излегвеше по 20 пати дневно па после прекина.Еве од вчера пак почна да излегвит.

Најверојатно е некоја штетна програма, а и ова јазиков ко турски ми стои. Сомнително во секој случај, донт клик он ит :)

Оди во TOOLS - OPTIONS (или во TOOLS - Webcam and audio беше мислам....) и намести си таму.
kога одам Tools - Options еве што ми се појавува :
p9fo0.jpg
а koга одам Tools - Webcam Setting еве :
2me20yw.jpg
:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom