MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ѓабе, све е ѓабе :(:(

Не се разочарувај бе :)
Кажи што се` до сега направи ?

едит: Со revo uninstaller избриши го мсн, патем при бришењето избери ја четвртата опција Advanced. Кога ќе заврши, рестартирај го компјутерот. Симни ја оваа верзија, инсталирај и терај :)

Кога збориш со некој на МСН горе има GAMES кога идем таму нема ништо, како може да се стават игри и да се игра со некој ?

Кога збориш со некој на МСН горе има GAMES кога идем таму нема ништо, како може да се стават игри и да се игра со некој ?
Никако не се ставаат... треба да ги има од самиот месенџер :)

Оди на www.hotmail.com, прочепкај таму за да стигнеш до местото каде што можеш да си ги менуваш податоците (Име, презиме, место на живеење, чуда.....) и кај место на живеење ако ти е Macedonia или било кое друго, стави го сега да биде United Kingdome.

Зачувај промени, рестартирај мсн и терај.

Што е со месинџеров пракам пораки на online контакти и не стигаат пораките по некое време се вракаат :uvo:.

The following message could not be delivered to all recipients:

Што е со месинџеров пракам пораки на online контакти и не стигаат пораките по некое време се вракаат :uvo:.

The following message could not be delivered to all recipients:

Ако имаш МСН плус... мислам дека е до тоа, пробај избриши го МСН плус и мислам дека ќе биде све во ред. Или па избриши го цел МСН (заедно со МСН Плус) и инсталирај ја оваа верзија на МСН. Би требало после тоа на раат да можеш да пишуваш.

Оди на www.hotmail.com, прочепкај таму за да стигнеш до местото каде што можеш да си ги менуваш податоците (Име, презиме, место на живеење, чуда.....) и кај место на живеење ако ти е Macedonia или било кое друго, стави го сега да биде United Kingdome.

Зачувај промени, рестартирај мсн и терај.
фала корун :)

zdravo decki...
mi treba pomos....:D
probav da go instaliram Windows Live messenger, ama mi javuva poraka vo koja vika: "Critical update needed, windows update agent .....itd".. Pa zatoa sto koristam piratski XP ne sakam da napravam update zatoa sto mozno e da mi go izgori windows-ot, pa bi vi bil blagodaren ako moze nekoj da mi kaze kako da go instaliram WLM bez da napravam update.....

HELP PLEASE!!!!
:helou:

zdravo decki...
probav da go instaliram Windows Live messenger, ama mi javuva poraka vo koja vika: "Critical update needed, windows update agent .....itd".. Pa zatoa sto koristam piratski XP ne sakam da napravam update zatoa sto mozno e da mi go izgori windows-ot, pa bi vi bil blagodaren ako moze nekoj da mi kaze kako da go instaliram WLM bez da napravam update.....

HELP PLEASE!!!!
За да можеш да го инсталираш WLM ти треба сервисе пак 2.Или подобро стави си Сервисе Пак 3 и ке немаш проблем :smir:

zdravo decki...

HELP PLEASE!!!!

Оди start > all prog. > windows update. Ќе ти се отвори страната на мајкрософт и од таму ќе ти се инсталира апдејтот што е потребен.

a dali ima opasnost od toa da se sluci nesto otkako sto bi go ostetilo windows-ov otkako ke napravam update, zato sto koristam piratski OS?????
kolku sto jas znam pri update na piratski windows ke izgori windows-ot......:D
pa zatoa prasav dali znaete kako bez da napravam update da go instaliram WLM........

i fala za sovetite:helou:

да, и мене виндовсот не ми е оригинал и ми е страв да направам апдејт...

a dali ima opasnost od toa da se sluci nesto otkako sto bi go ostetilo windows-ov otkako ke napravam update, zato sto koristam piratski OS?????
kolku sto jas znam pri update na piratski windows ke izgori windows-ot......:D
pa zatoa prasav dali znaete kako bez da napravam update da go instaliram WLM........

i fala za sovetite:helou:

Види за да го инсталираш лајв мсн мораш да го имаш тој critical update. Јас секогаш кога сум го апдејтирал, не ми се покажувало она windows advantage genuine. Моја препорака, инсталирај ги потребните апдејти, инсталирај си live msn и ако имаш проблем со верификацијата пиши овде ќе ти го пратам ПП како да го решиш и тоа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom