MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
8.0 и плус со тоа програмот праев анинстал,баш се по прописи:)

И така до недоглед :pos2:стај истај,стај истај.Ќе пробам па ќе кажам:)

:pos: :pos:
Не види, оваа 8.1 би требало да работи нормално. За крај останува уште 8.5, бидејќи 9ката (бета) е оф мори мајко. Со тој мсн нема да можеш ни да го уклучеш компјутерот :pos:

Да ве информирам (за тие што не знаат), дека покрај Wilma, имате на располагање уште многу други ботови за “муабет“
emoticon-0100-smile.gif

Има за астрологија, за игри, за мода, за спорт
emoticon-0100-smile.gif

http://gallery.live.com/results.aspx?bt=10&pl=2&ds=1&la=en&tier=0&st=3&p=1&c=7

а знаете за она со господ?? http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html
прашај го што сакаш...

лог:

God: Where are you from?
Me: Macedonia
God: Hmm...small country.

цццц....кој го испрограмирал вака...

Некој грк најверојатно :pos:
хаха..а пази го ова

Me:
what's my name
God:
Your name is , seeker.
Me:
no it's not
God:
Yes it is.
Me:
no it's not
God:
Yes it is.
Me:
no it's not
God:
Yes it is.
Me:
no it's not
God:
Don't argue with me.
Me:
why
God:
I couldn't think of anything else to say.

Избриши ги сите, и стај си 8.5 Final верзија. Јас сепак си ја користам најновата Live Messenger 2009, до сеа никаков проблем сум немал, све си е таман и повеќе ми се свиѓа од претходните :)

Me:
who is Chuck Norris?
God:
Action film actor.
Me:
no, Chuck Norris is God
God:
Are you serious? And god is Chuck Norris.

Me:
God is Korun
God:
I have a lot of Faith in Him, but I never heard He was Korun.

Добро бе да ти ебам MSN-то... како да наместам ова... кога некој ќе ми пушти камера да можам да гледам... да не знае некој ? Ќе ми пушти некоја тетка... неможам да ја гледам ебаго, ме нервира.
П.С. Имам 8.1 верзија на MSN.

Добро бе да ти ебам MSN-то... како да наместам ова... кога некој ќе ми пушти камера да можам да гледам... да не знае некој ? Ќе ми пушти некоја тетка... неможам да ја гледам ебаго, ме нервира.
П.С. Имам 8.1 верзија на MSN.

Ами ќе одеш кај тетката и ќе се гледате :pos: :pos:
Пробај ја оваа верзија, и види дали ќе работи :)

Јас имам проблем со месенџерот. Не можам да се логирам и ми се појавува дека ми фали key ports. Го избришав мсн-то и кога сакав да ја инсталирам 9.0 верзијата ми кажува дека веке имам инсталирано понова верзија. Што може да е проблемот?

Јас имам проблем со месенџерот. Не можам да се логирам и ми се појавува дека ми фали key ports. Го избришав мсн-то и кога сакав да ја инсталирам 9.0 верзијата ми кажува дека веке имам инсталирано понова верзија. Што може да е проблемот?

Вака, отвори ИЕ, оди во tools и после во internet options.Селектирај го табот connections. Тука најди го копчето Lan setings и делот кај што пишува Automatically Detect Settings треба да ти е ДЕштиклиран, исто и делот Use a proxy server for your LAN треба да е ДЕштиклиран. Стисни океј, и мсн би требало да проработи :)

Вака, отвори ИЕ, оди во tools и после во internet options.Селектирај го табот connections. Тука најди го копчето Lan setings и делот кај што пишува Automatically Detect Settings треба да ти е ДЕштиклиран, исто и делот Use a proxy server for your LAN треба да е ДЕштиклиран. Стисни океј, и мсн би требало да проработи :)
Не ми заврши работа ова. Пак не можам да се логирам.

Не ми заврши работа ова. Пак не можам да се логирам.

Орајт, тогаш пробај со ова

1. Press the Start menu then select Run
2. Type: regsvr32 softpub.dll
3. Press Enter & Restart Messenger.

И види дали часовникот ти е точно наместен ( некогаш и ова зеза )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom