МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Му сецка некому сликата на мтв преку макс тв, или да се јавам во тихоум и да им го покажам патот?

Мене на Макс тв не ми сецка ич

На HD каналот кога даваат вести ги нема тие информациите што вртат доле :D

добро една работа не ми е јасна... имам двб-т на телевозорот сто пати скенирав канали и никако да го фатам мтв 1 хд. иначе на бум го има ама нормално ни слика ни глас. ги фаќам мтв 1,2,3 сд и мтв 1,2,3 мпег... да не има некој идеја што би можело да биде работава...

ХД им е само не им е баш како што треба,се приметува подобра од обичната освен топката што трепери.Би требало да го средат и тоа.
Тоа топката што трепери framerate треба да покачат. А со тоа и bandwith ќе треба така да.... ем шуто ем боде. гледајте како што е.

добро една работа не ми е јасна... имам двб-т на телевозорот сто пати скенирав канали и никако да го фатам мтв 1 хд. иначе на бум го има ама нормално ни слика ни глас. ги фаќам мтв 1,2,3 сд и мтв 1,2,3 мпег... да не има некој идеја што би можело да биде работава...
антената не ќе да ти чини. На 52 канал мануелно скенирај со подобра антена.

Dali mozi nekoj da mi kazi posto ne sum od Sk,dali ima razlila vo kvalitetot na slikata na Mtv1 od Boom tv,ama ne preku reciverot tuku direkno na Tv i digitalniot signal na Mtv1 od makedonska radiodifuzija?!?

антената не ќе да ти чини. На 52 канал мануелно скенирај со подобра антена.
Ја барав на 52 канал ја нема,претходно ја имаше и тоа со фул сигнал а сега како да ја нема.Ако можеш провери дали ја имаш кај тебе.
Dali mozi nekoj da mi kazi posto ne sum od Sk,dali ima razlila vo kvalitetot na slikata na Mtv1 od Boom tv,ama ne preku reciverot tuku direkno na Tv i digitalniot signal na Mtv1 od makedonska radiodifuzija?!?
Сигналот преку МТВ е со подобра снимка.

Ја има кај мене на 52

Ја има кај мене на 52
Добро е и кај мене денес ја има.Се надевам нешто правеле за да ја подобрат сликата на фудбалот кога се игра,а не да сецка.

Каков дрим тим се Драган Николовски и Тони Стојановски човече аууууу :cuc::cuc::cuc:
Колку клањање имам удрено ејј, олку тренинг за грбни немам правено цел живот!

Колку толку сега HD сликата е пободбра,ама добро ова им е прва година со HD опрема:cuc:

Колку толку сега HD сликата е пободбра,ама добро ова им е прва година со HD опрема:cuc:
Негде прочитав дека проблемот им бил софтверски и можело така да се среди.Се надевам ќе им текне или некој да им се јави да средат у пм.

Искрено сега за сека спортскава програма им е топ немој да се жалите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom