Мрсни вицеви...

• Креатор на темата Креатор на темата irena_gvg
  • Време на започнување Време на започнување
Иде човек во јавна куќа и бара исклучиво црнкиња.
- абе мора црнкиња - му вика дилерот
- мора бе - му вика човеков
го носат во соба со црнкиња
- соблечи се - и вика
оваа се соблака
човеков и ги раширил нозеве и гледа, од сите страни едно 10 мин
потоа вади пари и и плаќа на црнкињава
- ај слободна си
- како бе, толку пари даде, а ништо не ми направи - му вика црнкава
- јас сум само плочкар, и дојдов да видам како изгледа розова фуга на црни плочки - одговорил човеков, и си отишол

Маж и жена си дошле дома во новиот стан и легнале да спијат. Арно ама комшијата од другиот стан многу силно хрчел и овие неможеле да заспијат…
После саат време вртење во кревет, мажов почнал да чука на зидот:
-Комши, извини вака, ама ај темолам испуши една цигара 10 минути на тераса, колку да заспиеме па после пак легни си
-Нема проблем комшија…. и комшијава станал и направил пауза.
Сабајлето мажов и женава станале и одма на секс удриле… Уф, ах, оф, ај… се посилно стенкале… и едно пола саат така, кога на сред секс им чука комшијата на зидот:
-Комшија, услуга за услуга, ај сега вие направите 10 минути пуш пауза, неможам да си ги закопчам панталоните !!!

Седат баба и дедо и гледаат TV. Дедото и вели на бабата:
- Сакаш да си играме како во старите добри времиња. Јас да те чекам кај стариот даб и ти да дојдеш и како божем да водиме љубов. И бабата се согласила. Дедото чекал, чекал и видел не доаѓа бабата. Иде дома и ја прашува:
- Зошто не дојде?
И бабата вели:
- Па божем мама не ме пушта.

мрсен виц:си било едно дете и го истурило зејтинот

Се сексале се сексале... и се сексале и сексале, и едно време типкава му вика на фраеров: "Вади го ми се сере!"

Како знаете дека автомеханичар имал секс:/???.
- Средниот прст му е чист..:toe:.

- соблечи се - и вика
оваа се соблака
- ај слободна си
- јас сум само плочкар, и дојдов да видам како изгледа розова фуга на црни плочки - одговорил човеков, и си отишол

- соблечи се - и вика
оваа се соблака
- ај слободна си
истиов виц го имаш 5-6 поста погоре:tapp:

Некоја девојка се омажила во друг град
и по неколку дена на мајка и’ и испраќа меил:
- Мамо,не знаев, но излезе дека мојот маж е вистински сексуален манијак!
Секогаш сака само секс и тоа секаде-во кадата,на кујнската маса,
на подот во ходникот,на скалите,па дури и врз компјутерофффааагсгохјсеањфснвоњефјл,.....

Двајца педери немале што да прават па решиле да се мечуваат со ку*овите. Едниот по некое време се уморил и му вика на другиот:
- Неможам повеќе, убиj ме!

Разговараат момче и девојка после секс.
М.Да знаев дека си невина ќе бев понежен..
Д.А јас пак да знаев дека сакаш ќе ги соблечев хулахопките..

Во некое село се оженило некое младо момче...Селото било познато по тоа што луѓето во него биле сексуално необразовани. Така да момчето на првата брачна ноќ цело време ја работел младата во пупакот...и наутро татко му го прашува како поминал и малиот се жали дека неможел да ја скине младата..таткото му рекол да не се грижи дека ќе го реши проблемот...го викнал селскиот мајстор за дупки Шабан-Рупа...типот растурал по селото правел масакр..поминал една ноќ со младата ја исцепил и наутро му вели на младичот готово сега можеш ти ја да работиш...и малиот така ја работел цела вечер...таткото цела ноќ чекал резултати...и конечно дочекал а малиот му се пожалил дека дупката ја направил многу блиско до газот и му смрдело...тогаш таткото попиздел и му рекол на синот: Абре синко ќе го убијам овој Шабан...на мајкати исто така и ја направи дупката...на сестра ти...на тетка ти...овој мора да има нешто против нашата фамилија:pipi:

Влегува ќерка во купатило и ја наоѓа мајка си како се бања.. мамо мамо што е ова.. тоа се цицки мило ќе ги добиеш кога ќе пораснеш.. мамо мамо што е ова. .. тоа е пичка мило ќе ти изгледа вака кога ќе пораснеш.....
следниот ден таткото се бања, девојчево влегува пак по грешка.. тато, тато што е тоа... тоа е кур мило.. кога јас тато ќе го добијам тоа.. почекај злато да се избања тато..

Се враќале две жени од град ама и се примочало ама во близина имало само гробишта, едната влегла внатре се измочала и се избришала со гаките, вторта несакал да ги фрли гаките се избришала со нешто што нашла во близизна.
Утрето мажите нивни разговарале
- Овие нашите синоке нешто работеле, мојава се врати без гаки
- Да ге на мојата на газот имаше налепница “Никогаш нема да те заборавиме“

Возел еден камионџија .................
качил една ѓупка стоперка......
-Види ваму , ќе те возам ама да ми дадеш !!
- Ако !!! рекла ѓупката
Застанал камионџијата крај една шума и ја легнал....
Оваа набрзина го извадила вазелинот од џеб
и пљаааас ..........ја измачкала такваата со вазелин
-Зш ја мачкаш со вазелин??
-Еееееее , ние ѓупките кога ја правиме таа работа сакаме да се лизга!!
Тогаш камионџијата го извдил ланчето од грло
и врррр вррр врррр околу таквоото го врти...
-А бе зш го вртиш ланчето околу таквооото??
-Еееее, ние камионџиите кога ни се лизга СТАВАМЕ ЛАНЦИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom