Мрсни вицеви...

• Креатор на темата Креатор на темата irena_gvg
  • Време на започнување Време на започнување
Си биле Мујо и Хасо и Мујо му раскажувал на Хасо како поминал на лов. И Мујо му рекол:
- Да видиш Хасо кога одеднаш ми излезе мечка, и почнав да бегам. Како трчев мечката се лизна, стана и пак се лизна.
- Аман бре Мујо јас да сум бил на твое место ќе сум се посерел од страв.
- А што мислиш од што се лизна мечката?

Отишил педер на лекар и му вели на докторот:
- Докторе, имам нешто во газов, да ми го извадите.
Става докторот ракавици, пика рака, а педеров вели:
- Подлабоко докторе, подлабоко...
Докторов ја пика раката подлабоко и повоторно слуша:
- Подлабоко докторе, подлабоко...
И навистина, напипал докторов нешто, го вади и гледа малечка ружичка. А педерот му вели:
- Мала пажња докторе...

што е дркање
кога од раката правиш пичка а од курот будала

пс сори на термините сепак се мрсни вицеви

Маж и жена живеат на пуст остров многу години. Еден ден уште еден маж доживува бродолом и доаѓа на островот. Мажот и жената се пресреќни поради неговотодоаѓање, зашто ќе можат да дежураат на смени, па така нема да може да помине брод, а тие да не го видат. Првата вечер новодојденецот се качува на дрво и пази, а овие седат под него. По некое време тој им викнува:
- Еј, без ебење!
- Не се ебеме - велат тие и продолжуваат.
После пет минути пак им вика:
-Еј, без ебење!
Овие пак викаат:
- А бе, не се ебеме!
И, така уште дваесет пати, додека не му поминува смената. Потоа другиот маж оди да дежура. Само што се качува, другиве двајца почнуваат да се сексаат како никогаш во животот. Овој ги гледа и збунето си коментира во себе:
- Од овде стварно личи како да се ебат.

Се раширил муабет дека на Фата пичката и’ била ептен раширена
Дошол муабетот и до Фата, и си вика чекај да испитам, па зела едно големо огледало, го ставила на
под и таман дигнала фустанот ете ти го влага Мујо...
- Што праеш мори Фато?
- Еве бе, да проверам нешто...
- Ако, ако, само аман пази да не паднеш у тоа ШАХТАТА!

Еден ден некој не женет човек се враќа дома пијан кога влегол во спалната видел спие жена. Така пијан и завршил работа. Сабајле станал кога видел до него спиела мајка му. Целиот разочаран неможел да си прости и решил да се фрли преку прозор. Се фрлил и по некое време поминал некој човек кога го видел целиот искршен рекол:
- Аaaaaaa овој си ја ебал мајката..

Еден беровчанец влегува во дуќан во Скопје и гласно и вели на продавачката:
- Дајте ми едно пиле да го ебам, за дома да го ебам, ама да биде поголемко да го ебам!
А продавачката ги ококорила очите и му вели:
- Господине, не е убаво со пцовки да се разбираме, немојте, ќе викнам полиција ...
Беровчанецот си продолжил:
- Сакам едно поголемко пиле, да го ебам!
Продавачката се налутила и викнала полиција...
Полицијата дошла , а беровчанецот им се обраќа на полицајците:
- Сакав само едно пиле да го ебам, ама оваа овде да ја ебам ве викна вас да ве ебам....[FONT=&quot][/FONT]

На излезот на еден хотел се разминуваат маж и жена.. и мажот случајно ја удирил жената по гради. За да и се извини и вика:
-"Госпоѓо, ако срцето ви е меко како и градите, ќе ми простите за ова што го направив!"
a жената на тоа:
- "Господине, ако вас играчката ви е тврда како и лактот, ќе ве чекам во соба 169!

Две бебијна близнаци во матката на мајката играат карти и едниот рекол јас се предавам,а другиот го прашал зошто ?Другото му рекло епа еден се влева и излева и ми ги гледа картите!!

[FONT=#mce_temp_font#]ВЛЕГУВА ЧОВЕК ВО ФРИЗЕРСКИ САЛОН И ПРАШУВА:
-ДОБАР ДЕН ДА ВЕ ПРАШАМ ДАЛИ МИЕТЕ ГЛАВА ?
-ПА НОРМАЛНО !
-А ЦЕЛ К*Р ?
[/FONT][FONT=#mce_temp_font#][/FONT][FONT=#mce_temp_font#]
[/FONT]

Праат муабет мажот и жената и
жената му вика "Утре идам за Лас Вегас, таму плаќале 200 долари за едно ебење",
на ова мажот и се изнасмеал и и рекол "Епа незнам како ќе преживееш во Америка
со 200 долари годишно"

Oде некој педофил пред основно училиште и гледа едно девојче и оди до кај неа ја штипка за образ и и вика:
- Што направи чиче?
- Чиче ме штипна за образ.
Овој зема ја бацува во уста и и вика:
- Што направи чиче?
- Чиче ме баци во уста.
И гледа педофилов, ај оваа лесна е, ќе одам ќе ја опнам еднаш нема да се буни. И јас носи во кола, ја ебе, ја ебе и откако свршува и вика:
- Што направи чиче?
- Чиче фати сида!![FONT=&quot][/FONT]

Двајца педери немале што да прават па решиле да се мечуваат со куровите. Едниот по некое време се уморил и му вика на другиот:
- Неможам повеќе, убиj ме!

Ја сретнува волкот црвенкапа и ја прашува каде оди? Црвенкапа одговара:пред МТВ да начекам муштерија.Волкот:пу да ти ибам ороспиата а расипа прикаската

Отишло некое момче да ја бара за жена девојка му од таткои и му вика
- Господине јас додјов да ја побарам пичката на вашата ќерка
- Како не ви срам, па можеше да речеш дека ја бараш нејзината рака!!
- Господине јас не сум рако-водител јас сум ебач

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom