Мразјат ни ама ни пијат бирата :)))

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Или па демотиватор :).

Интересна снимчица.младеж'т на снимката е един от модераторите на kajgana, с ник ACID,с две бутилки бира каменица в р'це.Мразјат ни ама ни пијат бирата.

Браво братче,поштуем.

Овие бугариве...ццц....абе некако како жал ми паѓа за нив !
Бара веројатно е допира,фаќа.
Стај ајде една слика и со Скопско и Хајнекен,па да видиме може германец да излезеш.

еххх будало б’лгарче :) когато ште научет дека ние сме дружелобив народ и дека обичваме и б’лгарска и германска бира като да е наша - македонска че ние многу искаме да пијаме бира :)

(се извинувам за можни граматички и печатни грешки и за мешање на македонскиот и бугарскиот јазик. па нели ние сме едно като с’што?! :) хахахаха).

Какво е това бе мекерета?
С'с псувни банирате хората от Б'лгарија на форума, а там в Скопие пиете Каменица!:pos2::pos2:

Ама најтапа пиво имаат на пиволенд пробав и ми се згади

Абе бугариве порано го имале најгадното пиво, всушност, они не ни правеле пиво воопшто. Кога сме иделе на одмор во Бугарија пред дваесет години, тие пред да си идеме од таму ни викале. Кога ќе дојдете пак, да ни донесете бира....

дај да отвореме петиција за тргање на функција на админ на ацид и преместување во мод или некој друг ( по неважен ) ранк поради тоа шо еден админ мислам дека не смее да си дозволе ваква фатална грешка да направе.
пс. тоа цигарето карелија да не е?

Ама најтапа пиво имаат на пиволенд пробав и ми се згади

нееее.... тоа каменицата што ја продаваат кај нас е тапа ама таа што ја продаваат во вулгарија е убава иако не е како скопско - нашето најдобро :)

Бе тоа е пивото од јузерите :).
Јее рајт, да не купев ја пиво, ќе седевме и ќе го дрвевме. Вака гледате колку интересна слика и ситуација испадна, а ми мрчевте зошто купувам бугарско пиво.

п.с. можев да бирам меѓу Каменица и Горско, а Горско = кисела вода....

нееее.... тоа каменицата што ја продаваат кај нас е тапа ама таа што ја продаваат во вулгарија е убава иако не е како скопско - нашето најдобро :)

незнам за тоа ама ова беше СРАЊЕ!!!!

хаос се значи бугарите , сум се пресмеал :poss:

Сос две бутилки :pos2:

Модератору... што си правел со две бутилки :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom