Мразите ли некого?

• Креатор на темата Креатор на темата Poetic
  • Време на започнување Време на започнување
Леле еј знаев дека ќе ми се нафрлат некои светици кои секогаш се цакум пакум имале научено,знаев.Не планирам да се правдам, чоечки е со некој што минуваш секој ден барем малку да му помогнеш коа имаш шанса.Али мора да не има секакви, па и себични, иначе досадно ќе биде.

Дињо ни една превртлива и неромантична,(зашо бе го избриша тоа),,, јас патриота и романтик не те мразам тебе, те љубам.:icon_mrgr:

И ја ги мрзам бившите, што има чудно во тоа :toe:
На мнение сум дека е сосем нормална и честа појава.

Пешаците кои не поминуваат на пешачки. Најмногу ги мразам.
А јас повеќе идиотскитеите неготински ,,шофери'' кои никако не застануваат на пешачки, а кога ќе им го пресечам патот и едвај кочат, ме гледаат како да немаат видено човек.

Дињо немој бе така аман, да ми го видиш само профилот на фб, на него имам небо со звезди и сите звезди се различни а сепак исти ( на вергина-кутлеш):icon_mrgr:

Да, мразам две чудовишта во класот.Ги мразам оти се себични створења со расипани мозоци.Сфаќам да си амбициозен и да си со сите петки, али да си себичен и да сакаш само ти да знаеш, ти да си најдобар, ми е срање.Едната ја мразам ради тоа што фино лепо ме заеба на тест по математика, имаше милион шанси да ми каже што значи една е*ана буква и не ми кажа.Додека го правевме тестот имав нагони да ја акнам со главата од клупа:confused:.И колку повеќе ја мразам и ја избегнувам, таа како лепак ми е и не можам да се откачам од неа.Другата ми нема ништо направено оти мразам да имам со такви затуци контакт, али не можеш а да не забележиш колкав себичњак е и колку пати има одбивано да помогне и за најмала работа.Исто мразев и една другарка бивша од основно која многу исмеваше, али немам контакти повеќе со неа, така да..:)

сега тебе те мразам

Мразам глупави луѓе. многу им се дерам. Како на пример некој во друштво кога на секои 5 минути вика:"ај да се сликаме", во кафана:"јас колку пари да дадам?".......итн

Да, мразам две чудовишта во класот.Ги мразам оти се себични створења со расипани мозоци.Сфаќам да си амбициозен и да си со сите петки, али да си себичен и да сакаш само ти да знаеш, ти да си најдобар, ми е срање.Едната ја мразам ради тоа што фино лепо ме заеба на тест по математика, имаше милион шанси да ми каже што значи една е*ана буква и не ми кажа.Додека го правевме тестот имав нагони да ја акнам со главата од клупа:confused:.И колку повеќе ја мразам и ја избегнувам, таа како лепак ми е и не можам да се откачам од неа.Другата ми нема ништо направено оти мразам да имам со такви затуци контакт, али не можеш а да не забележиш колкав себичњак е и колку пати има одбивано да помогне и за најмала работа.Исто мразев и една другарка бивша од основно која многу исмеваше, али немам контакти повеќе со неа, така да..:)

Ај чукни си ја главата и размисли - кој курац е некој должен тебе да ти кажува на тестови?! Мислам, имаш ли ти бар малце тро памет во таа црпката? Зашо да ти кажува? Дај ми еден пример кој е добар за двете страни, не само за тебе. Си им платила, им купуваш ужинки, ги частиш, што курац им прајш па они да имаат корист од тебе, ко ти од нив?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom