Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А после тоа како се справуваш со последиците? Тепаниот најчесто или ќе те пријави во полиција или ќе ти собере некоја дружина и......... ќе се случат доста непријатности.Па да бидам искрен најдобро се осеќам кога ќе го скршам од ќутек тој што го мрзам.
Тепам ноќе и исклучиво со маска.А после тоа како се справуваш со последиците? Тепаниот најчесто или ќе те пријави во полиција или ќе ти собере некоја дружина и......... ќе се случат доста непријатности.
Како пи*каТепам ноќе и исклучиво со маска.
Да најмногу сакам пицкиКако пи*ка
Никој не ти е крив што не си научилаДа, мразам две чудовишта во класот.Ги мразам оти се себични створења со расипани мозоци.Сфаќам да си амбициозен и да си со сите петки, али да си себичен и да сакаш само ти да знаеш, ти да си најдобар, ми е срање.Едната ја мразам ради тоа што фино лепо ме заеба на тест по математика, имаше милион шанси да ми каже што значи една е*ана буква и не ми кажа.Додека го правевме тестот имав нагони да ја акнам со главата од клупа.И колку повеќе ја мразам и ја избегнувам, таа како лепак ми е и не можам да се откачам од неа.Другата ми нема ништо направено оти мразам да имам со такви затуци контакт, али не можеш а да не забележиш колкав себичњак е и колку пати има одбивано да помогне и за најмала работа.Исто мразев и една другарка бивша од основно која многу исмеваше, али немам контакти повеќе со неа, така да..
![]()
А да земеше ти нешто сама да научиш и ти да им кажуваш прашања наместо они тебе?Да, мразам две чудовишта во класот.Ги мразам оти се себични створења со расипани мозоци.Сфаќам да си амбициозен и да си со сите петки, али да си себичен и да сакаш само ти да знаеш, ти да си најдобар, ми е срање.Едната ја мразам ради тоа што фино лепо ме заеба на тест по математика, имаше милион шанси да ми каже што значи една е*ана буква и не ми кажа.Додека го правевме тестот имав нагони да ја акнам со главата од клупа.И колку повеќе ја мразам и ја избегнувам, таа како лепак ми е и не можам да се откачам од неа.Другата ми нема ништо направено оти мразам да имам со такви затуци контакт, али не можеш а да не забележиш колкав себичњак е и колку пати има одбивано да помогне и за најмала работа.Исто мразев и една другарка бивша од основно која многу исмеваше, али немам контакти повеќе со неа, така да..
![]()