- Член од
- 19 декември 2013
- Мислења
- 236
- Поени од реакции
- 152
Ај чукни си ја главата и размисли - кој курац е некој должен тебе да ти кажува на тестови?! Мислам, имаш ли ти бар малце тро памет во таа црпката? Зашо да ти кажува? Дај ми еден пример кој е добар за двете страни, не само за тебе. Си им платила, им купуваш ужинки, ги частиш, што курац им прајш па они да имаат корист од тебе, ко ти од нив?
Коа веќе ме праша ќе ти одговорам.На почеток на школската кога сите ја одбегнуваа ради тоа што сите знаеа каква е , јас и друштвото мое (каде јас бев иницијатор) ја викавме секаде да доаѓа со нас, секогаш фини и добри за да не се осети отфрлено дека прва година средно, иако прв пат се гледаме.Нема компјутер и интернет и многу пати и помогнував за домашна или било што требаше да се спреми, на тест и немам кажано пошо овај по мат беше прв што го правевме.
Има нешто што се вика пријателство, знајш?Мора да имаме заемна корист за таа да ми каже на тест или јас неа?Мора од корист да биде за да му помогнеш на некој како имаш шанса да го направиш тоа, цел час за една Буква само ја молев да ми кажи што значи, ниту задачи и барав ниту дефиниции.И од тогаш па наваму, нон стоп ми бара домашни или ме прашува нешто, а оди ти побарај и нешто очи ќе ти извади.Ма ајде нека се гони.