Мразам да го правам тоа!

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
кога ме будат во најубавиот сон,а после цел ден сум мамурлива од што не сум наспана..
обожавам да станувам во рани зори,али тоа се случува ептен ретко..повеќе ми успева да ти пречекувам :) :)
мразам кога ќе ми речат да станам од комп. а само што сум седнала..
и мразам да одам до продавница по влечки!!!!!! :) :) :)

mrazam koa treba da stanam na sabajle,mrazam koa ke mi recat idi frli go gubreto,mrazam koa me prakaat po cigari,mrazam koa ke me stanat od kompjuter i tv :toe:

definitivno da gi slusam moite bajati :toe:

да одам у школо и коа ме будат моите у недела у 14:00 :costumed2

mrazam da se raspravam so profesori , ili se karaat so tebe, ne priznavaat deka si vo pravo i ne prevzemaat nisto da si ja popravat greshkata, ili te slusaat, potvrduvaat deka si vo pravo i...ne prevzemaat nishto da si ja popravat greshkata...:tapp: samo klasnata da mi e ziva i zdrava me razbira...

Mrzim da stanuvam od sabajle u7h,alarm nemoze da me razbudi i baba mi koga ke mi vleze vo soba i ke mi rece:,,E_ _ _ stanuj!!!i smrt mi e toa.nekogas mrzim da se oblekuvam za vo carsija i da se sminkam,i ke izlezem ipak ama nedoterana i bez sminka toa mi se desava non-stop,mi cue,ha!neli!i toa drugo,neznam ne mi teknuva.

Мразам да бидам неискрен и кога ке ветам нешто и да не го исполнам (се дешава мнооогуу ретко ама сепак се дешава.
и МРАЗАМ КОГА НЕКОЈ МИ КАСНИ!

mene iskreno me mrzi koga ke mi dodat tie bubacki u glava a nema ekoja pored mene da ja zavrsi celata rabota pa se moram sam:( :):):) ama za sreka ne se slucuva toa cesto

Мразам кога треба да си ја вадам шминката пред да си легнам, а сум премногу уморна..но сепак, морам.:toe:

Мразам кога во 10 во недела ќе ме викнит еден мрднат копиљ од маало, за на трчање, и ќе морам да се расонам доволно за да го отерам у три лепе.

Мразам кога ме будат у 7 за на школо и кога ке ми речат доста бе со тој комјутер :icon_mrgr

мразам кога татко ми ке ме прати да му купам цигари,а мајка ми ке се надоврзе и ке ми каже уште сто работи шо треба да ги купам....
и мразам кога ке излезам на некое место каде што кој и да помине ке те турне или залепи со цигара...
и мразам да станам во 7 за на факс,а вечерта сум заглавила до 5 сабајлето...

мразам ко ќе ми речит тато дај малце компјутерот и ко ќе ме терат од сабајле уште не расонета да одам по цигари :nervoza:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom