Може ли да се живее од стриптиз во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Во Македонија не ми се верува, не за џабе рече и "добра вечер и до цела дијаспора" :icon_lol:

Денеска канал 5 вестите беа онака екстра. Почнаа со метеорот ,го прашува, владее голема паника во НАСА дека наидува опасен метеор,што мислите за тоа ,гостинот му одговара тоа не е точно, нема апсолутна никаква паника ни метеор ,му клукна во ребра со одговорот . После ова јавување со Блек Кити ,беше точка на кулминација :tapp:

почетокот , оф мори мајко ...

Наидувате ли на разбирање од луѓето?
- "Луѓето ме разбираат премногу"
If you know what I mean. :pos:

Oчајни се очајни ,небаре и кој им е главен уредник за средување на програмата . Се работи за онаа водителката која канеше на ручек . Кога стана одговорна за програмата на Анал 5,стигнаа и хитовите со Вучич .

Ама немало курс за овој еснаф,
тоа се учело етапно изгледа од ку? на ку?...,само што не ја праша дали знае да осука баница или да заплете џемпер.

Ама немало курс за овој еснаф,
тоа се учело етапно изгледа од ку? на ку?...,само што не ја праша дали знае да осука баница или да заплете џемпер.

Епа изгледа од ку??? подобро се живее отколку од баници и џемпери.

Вие смејте се на Црна Ружа , ама она си има личен шофер
А и ногу девојчиња сакале да се сликат со неа[DOUBLEPOST=1410552268][/DOUBLEPOST]Овоа ко селска телевизија да гле.. Oh wait...

Има ќар од оваа работа, дај и јас да почнам.

Незнам дали оваа професија е влезена во програмата на владата за само вработување на млади лица до 29 години. Ова е одлична идеа а не е потребна скоро никаква инвестиција особено ако сте надарена мома нема потреба ни од силиконска подршка.

Село гори а баба се чешла ,тоа се нашите вести

Па и водителон чуден чоек какви двосмислени прашања и поставуваше.

Тоа се тие експерти за метеори, гледал Discovery Channel пред емисија.

Епик е телевизијава уште од свадбата на внук му на Амбди Бајрам кинат со јаки прилози.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom