Nema info za skoro ke bide neznam dali pred nova ili posleдо крајот на годината има шанси оптика да се понуди?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nema info za skoro ke bide neznam dali pred nova ili posleдо крајот на годината има шанси оптика да се понуди?
до крајот на годината има шанси оптика да се понуди?
Информацијава онака сам ја смисли или некој ова ти го кажа?Има да, за 2 месеци ќе изградат своја мрежа. Може и побрзо
Sent from my iPhone using Tapatalk
Информацијава онака сам ја смисли или некој ова ти го кажа?
За два месеци не знам колку може да си изградат своја мрежа.
мислам дека беше иронијаИмаат инфраструктура, го имаат цел Неотел
Како мислиш цел Неотел? Пола Скопје ако за тебе е инфраструктура тогаш што да ти кажам
Ќе рентаат мрежа сто пати е правен муабетот. Незнам со кој памет замислувате допрва дека некој ќе направи нова инфраструктура во цела Македонија па и плус FTTH.
Неотел има оптика низ целата држава и препродаваат капацитети на повеќе локални оператори низ државата
Тоа е тоа што се пишува по форумов и други форуми. Ќе имаат нови ресивери за телевизијата кој ќе се со Android на кој најверојатно ќе има поголеми можности од сегашниве. Поголем квалитет на HD, Android си нуди секој да може са си користи свој Google акаунт, сигурно повеќе можности за премотување, снимање повеќе. Најверојатно доста ќе смени и видеотеката да биде поразлична и со повеќе содржини. Би требло да го пуштат наредната година штом од околу го најавуваат.Наскоро нашите корисници ќе можат да уживаат и во нов концепт на телевизија со многу апликации и функционалности.
Ова е кажано денес на крајот од изјавата во врска со новите планови за MAX TV. Веројатно ќе биде некаков одговор на новата понуда од Мтел.
![]()
Неотел има оптика во пола Скопје и неколку градови во Македонија до локални кабловски. Имаш претстава колку време е потребно на пример да се покрие цела Битола со оптика до краен клиент? Океј ете и да имплементира мрежа, Телеком и А1 така лесно планирате да се откажат и да ги остават овие да си играат курот со нив?
neka pravat sto sakaat,bez test se e dzabe koj potpisuva nesto na 24m, sto aber nema dali ke raboti + 99% e zavisno od stabilen internet koj nee od Mtel, i na prviot problem secka/koci ke bide muabet nevi cini internetotРесиверот што го даваат со MOVE услугата е Arris VIP7300
Kako ne ja gledas?Move апликацијата достапна е некаде? Не ја гледам никаде ни на Андроид ни иОС.
И за нас е оваа? Ми делува дека е за Србија и Бих само.Kako ne ja gledas?
Pisi MOVE TV ili MOVE TV Blicnet taka im go pisuva avtor na aplikacijata